Ahojte stalo sa vám niekedy toto konkrétnou stránkou ALZA?
Spravili ste objednávku uhradili ste sumu hneď online platbou a nič vám neprišlo ani po 3 týždňoch a zrazu príde mail že neeviduju platbu?... Na to som im odpísala a poslala screen aj z objednávky aj zaplatenie z internet bankingu doklad ze to uhradené bolo a oni odpísali ze mi uhradia ani nie štvrtinu sumy?🤷♀️
@bessie12 no ja som práveže nikdy takýto problém nemala... A aj z tejto stránky som už viacero objednávok dopredu platila ale teda toto ma riadne zarazilo
skus volat, a ze si poslala, ak tam mas plnu sumu, pytaj si tovar. zadaj reklamaciu.
no ja som sa uz "popalila" pri objednavke vopred. Sice nie z tejto stranky, ale uz neverim tomu. Ale verim, ze ta to zarazilo. Ja by som im uz pisala take ostrejsie emaily, ked nechcu dat nejaku normalnu kompenzaciu v tej cene aku si zaplatila alebo vratenie plnej sumy.
@bessie12 už aj muž mi hovorí ze už by som to mala ostrejšie riešiť pretože si robia z človeka dobrý den
@hviera81 zajtra im hneď zavolam
Normálne zavolaj na zákaznícky servis, Alza je seriózny obchod, nechápem aký význam má sťažovať sa na koníkovi ešte predtým ako si to skúsila riešiť.
@stannkal predstav si ze som to riešiť už skúsila....
Normálne zavolaj na zákaznícky servis mne nevrátili peniaze za vrátený tovar, tak som tam volala, pohľadali v systeme a druhy deň peniaze na účte
@janai1 áno zajtra tam volám.. Dúfam ze to takto dopadne aj u mňa a vrátia plnú sumu 🙏
Zavolat tam mozes kedykolvek. https://www.alza.sk/kontakt
Je to už vyriešené 😊
no i z toho dovodu neplatim vopred. Vzdy davam bud osobny odber alebo dobierka na adresu.