Alza - neevidujú platbu

4. okt 2022

Ahojte stalo sa vám niekedy toto konkrétnou stránkou ALZA?
Spravili ste objednávku uhradili ste sumu hneď online platbou a nič vám neprišlo ani po 3 týždňoch a zrazu príde mail že neeviduju platbu?... Na to som im odpísala a poslala screen aj z objednávky aj zaplatenie z internet bankingu doklad ze to uhradené bolo a oni odpísali ze mi uhradia ani nie štvrtinu sumy?🤷‍♀️

bessie12
4. okt 2022

no i z toho dovodu neplatim vopred. Vzdy davam bud osobny odber alebo dobierka na adresu.

autor
4. okt 2022

@bessie12 no ja som práveže nikdy takýto problém nemala... A aj z tejto stránky som už viacero objednávok dopredu platila ale teda toto ma riadne zarazilo

hviera81
4. okt 2022

skus volat, a ze si poslala, ak tam mas plnu sumu, pytaj si tovar. zadaj reklamaciu.

bessie12
4. okt 2022

no ja som sa uz "popalila" pri objednavke vopred. Sice nie z tejto stranky, ale uz neverim tomu. Ale verim, ze ta to zarazilo. Ja by som im uz pisala take ostrejsie emaily, ked nechcu dat nejaku normalnu kompenzaciu v tej cene aku si zaplatila alebo vratenie plnej sumy.

autor
4. okt 2022

@bessie12 už aj muž mi hovorí ze už by som to mala ostrejšie riešiť pretože si robia z človeka dobrý den

autor
4. okt 2022

@hviera81 zajtra im hneď zavolam

stannkal
4. okt 2022

Normálne zavolaj na zákaznícky servis, Alza je seriózny obchod, nechápem aký význam má sťažovať sa na koníkovi ešte predtým ako si to skúsila riešiť.

autor
4. okt 2022

@stannkal predstav si ze som to riešiť už skúsila....

janai1
4. okt 2022

Normálne zavolaj na zákaznícky servis mne nevrátili peniaze za vrátený tovar, tak som tam volala, pohľadali v systeme a druhy deň peniaze na účte

autor
4. okt 2022

@janai1 áno zajtra tam volám.. Dúfam ze to takto dopadne aj u mňa a vrátia plnú sumu 🙏

niekto2hy
4. okt 2022

Zavolat tam mozes kedykolvek. https://www.alza.sk/kontakt

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. okt 2022

Je to už vyriešené 😊