Alza - doručenie v deň objednávky

22. dec 2024

Ked som dnes objednala produkt z alzy a ukazuje mi, ze to dorucia dnes do 21:00 myslite, ze to stihnu? Resp. ake mate s nimi skusenosti, dodrziavaju pisany cas dorucenia?

petamich
22. dec 2024

Dodrziavaju 🙂 zatial sa mi nikdy nestalo, ze by nedodrzali, maju tie rozvozy a zvozy velmi dobre fungujuce do tych ich boxov

gejb
22. dec 2024

Vacsinou dodržiavajú. No teraz pred vianocami je to lotéria. Mne od nich meškal balík už minulý týždeň.

didush27
22. dec 2024

Mne neprišiel na druhý deň (bolo to skladom), až na 3 do Alza boxu

veronikaszabova
22. dec 2024

Mne dorucili vcera aj dneska. Cas dodrzali

gribka1
22. dec 2024

Ráno objednané, poobede bolo. Takže môže.

keiko33
22. dec 2024

Včera poobede som si objednala práčku so sušičkou. Práčka mi už perie.😀

gejb
22. dec 2024

@keiko33 a moje lego doručovali 3 dni 🤣

lindous
22. dec 2024

Ja mám tiež skúsenosť, že dodržiavajú, no stalo sa mi, že keď to bolo do boxu, nebolo miesto a predĺžilo sa to...

sasa1310
22. dec 2024

záleží kde máš odber. Ak do balikoboxu, tak sa predĺžuje kvôli obsadenosti

pink_lady
22. dec 2024

hej, ak objednas doobeda, je realna sanca ze do vecera dorucia..

lindus_esterka
22. dec 2024

Vsetkym vam závidím. Mne alza doslova este NIKDY nedorucila do boxu balik vcas. Vzdy pri objednavke pisu, ze bude nachystana do zajtra 8:00, dalsi den mi pride 300 mailov ze sa oneskori a realne je v boxe az o dalsie 1-3 dni. Ale tebe drzim palce 🤞

autor
22. dec 2024

Ďakujem za info, tak snad to pride do zajtra rana

keiko33
22. dec 2024

@gejb tak ja mám s alzou šťastie. Keď je to z Alzy do polnoci, vždy som to do 11 ráno mala v boxe. A keď od dodávateľa, vždy dodržaný termín. Ešte mi aj večer volala pani s Alzy, kvôli predĺženej lehote, som sa jej pýtala či stíhajú. Tak povedala, že stíhajú, že sa snažia všetko do vianoc stíhať na čas. Tak ale nie vždy sa asi dá🤷

mamaaja82
22. dec 2024

Mne tiez nikdy nic neprislo do dna vzdy dva tri dni do boxu

zuzana9393
22. dec 2024

Ja som si odtiaľ objednala 3 veci do jedného odberného miesta. Prišli síce o 3 dní, tak ako bolo uvedené v emaily, ale každá vec bola niekde inde s tým, že mi poslali email kde bolo napísané, že balík je PRAVDEPOODBNE na tom a Tom odbornom mieste. Tie odberné miesta boli len nejako narýchlo zbuchane, nevedela som to ani nájsť, v takých zastrcenych stavebninach. Podľa mňa v Tom teraz majú pekný chaos.

autor
22. dec 2024

Prisiel dnes o 17 do zvoleneho alzaboxu 😊😊

e1h
23. dec 2024

Občas balík mešká, občas sa stane, dokonca občas pre smerujú do iného boxu. Ja som takto mal predvčerom večer 3 objednávky do toho istého boxu, z toho 2 prišli ráno, ale do iného boxu a tretia vec prišla až večer, samozrejme informovali ma o všetkom. Väčšinu objednávok do boxov ale stíhajú.