Allegro - skúsenosti so stránkou

19. nov 2024

Baby to alergroto je čo za stránka? Seriózna? Našla som tam mixer tefal v ok cene ale našla som tam aj detský batoh za 0,30e.. To čo je

veronika2316
19. nov 2024

Ja nemám dobré skúsenosti tam je veľa predajcov a treba dávať pozor dvakrát mi už veci neprišli našťastie mi ale alegro vrátilo peniaze tak aspoň toľko a nepočula som sa objednala som zas zatiaľ nemám správu o mojej objednávke a obávam sa že zas to bude rovnako

candii
19. nov 2024

Objednavala som akurát mi včera prišla zásielka, všetko OK.

liusa82
19. nov 2024

ja objednávam pravidelne dačo.Ale áno treba hladať predajcu čo má dobre hodnotenia 99 až 100 percent ja som nemala problémy ešte žiadne.Aj potraviny tam objednávam čo u nás nedostať.A všetko dorazilo ako malo

autor
19. nov 2024

A nieje to výhodnejšie objednať priamo u predajcu? Ja som si dala do košíka 4 položky. Rozdielne takže všetko iný predajca. Teraz všade platiť poštovné a ešte ktovie či mi to príde.. Nevidím zmysel toho eshopu 😏

veronika2316
19. nov 2024

No zmysel asi taký že mne ten predajca nechcel vrátiť peniaze bolo to asi 40 eur vyhováral sa stále že poslal naťahoval má asi mesiac až som otvorila spor cez Allegro a oni mi peniaze vrátili

petamich
19. nov 2024

Ma to zmysel asi ako Paypal minimalne, ktory riesi za teba, ze ti tovar nebol doruceny alebo v pofidernej kvalite atd.

autor
19. nov 2024

@veronika2316
@petamich aha ďakujem krásne

emka530
19. nov 2024

mall.sk končí, prechádza pod allegro, tak už to bude v kope, treba dávať pozor kto je predajca, lebo vela slovenských firiem bude musieť prejsť pod allegro tiež

liusa82
19. nov 2024

@autor no ja ak objednávam potraviny alebo nejaké prkotiny tak vždy len u jedného predajcu alebo si to rozdelím u viacerých aby to práve pokrylo to poštovné.Veď rozdiel je tak pár centov hore dole.To sa neoplatí mať rozkúskované