Allegro - skúsenosti

paulinkq9090
22. nov 2024

Ahojte, poznáte stránku allegro? Ak áno, tak prosím napíšte svoje skúsenosti a dobu za akú vám prišiel balík. Pretože chcela by som si objednať žehličku na vlasy, pretože je o dost lacnejšia na tento stránke, ako na ostatných. Ďakujem😊

liusa82
22. nov 2024

chodia mi rýchlo balíčky.Tak,ako je uvedené pri danom obchodníkovi.Zatial som tam s ničím problém nemala.Ale treba vyberať tých čo majú 99 až 100 percent dobré odporúčania.S inými sa radšej ani nezaoberám

deti95060810
22. nov 2024

dnes mm jeden prišiel... objednával pred týždňom.

lukbe
22. nov 2024

Tak rôzne. Zvyčajne prislo skoro, ale teraz čakám na jednu drobnosť mesiac. Jednu vec som vrátila, tiež čakám co a ako. Neobjednávam nejaké drahé veci.

belasy_motylik
22. nov 2024

Úplne v pohode, všetko vždy prišlo rýchlejšie ako zo slovenských obchodov, ale vždy objednávam na základe recenzií a času dodania, je rozdiel či ide tovar z Poľska, alebo z Číny.

rozculena
22. nov 2024

@paulinkq9090 allegro nie je eshop.Je tam milión dodávateľov.Niektorí nedávajú faktúru.

candii
22. nov 2024

Do pár dní som mala doma. Všetko ok

laura2670
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
earlgrey
22. nov 2024

naposledy som objednávala, predajca poľský, došlo do 3 dní.

ssimusska
23. nov 2024

@paulinkq9090 Alegro je vo svojej podstate len nejaké online trhovisko, sprostredkovateľ. Tam si musíš pozrieť recenzie a podmienky od určitého obchodníka. Ja som objednavala pár krát a vždy prišlo v poriadku.