Alina shop - skúsenosti

miselar
22. okt 2021

Ahojte ženy ,máte skúsenosti s týmto e-shopom?Myslím posteľné prádlo ...je dobre ?ďakujem

sonusaaa
16. nov 2021

@miselar možno už neskoro, ale reagujem ak by niekto chcel objednávať do budúcna 🙂 my sme si odtiaľ síce objednali záclonu, prišla úplne iná ako na obrázku a o kvalite ani nehovorím. Kontaktovali sme predávajúcu, kam treba teda tovar vrátiť, no jej jednanie je čistá katastrofa - vraj sme si prečítali popis a nemôžeme tovar len tak z ničoho nič vrátiť. Bohužiaľ, recenzie som si prečítala neskoro, vo väčšine prípadov reagovala pani predávajúca rovnako.
Takže za mňa sa tomuto e-shopu treba oblúkom vyhýbať.

miselar
autor
16. nov 2021

@sonusaaa ďakujem za info nakoniec som sa rozhodla objednať z lidla .Moc neverím takýmto predajcom ...Ďakujem ti .do budúcnosti už viem že odtiaľ nie .pekný dník

tracy10
19. júl 2022

Veľmi rada objednávam z tejto stránky Alinashop. Viac krát sme objednali tovar prišiel na čas a v poriadku až v jednom prípade kde chyba bola kurierskej spoločnosti. No po dohovore s predavajuvou sme sa dohodli na vrátení peňazí, ktoré nám prišli na naš účet. Určite objednávam len na Alinashop👌👌

dasakapusova
27. feb 2024

Tiež by som rada reagovala. Majiteľ alebo osoba ktorá komunikuje nerozumie po slovensky. Výrobok ktorý som si objednala ma výrobnú chybu. Pan absolútne neovláda svoj reklamný poriadok a vôbec reklamáciu riešiť nechce aj keď bola podaná do 14 dní . Neodporúčam tento e-shop.