Ahojte ženy ,máte skúsenosti s týmto e-shopom?Myslím posteľné prádlo ...je dobre ?ďakujem
Veľmi rada objednávam z tejto stránky Alinashop. Viac krát sme objednali tovar prišiel na čas a v poriadku až v jednom prípade kde chyba bola kurierskej spoločnosti. No po dohovore s predavajuvou sme sa dohodli na vrátení peňazí, ktoré nám prišli na naš účet. Určite objednávam len na Alinashop👌👌
Tiež by som rada reagovala. Majiteľ alebo osoba ktorá komunikuje nerozumie po slovensky. Výrobok ktorý som si objednala ma výrobnú chybu. Pan absolútne neovláda svoj reklamný poriadok a vôbec reklamáciu riešiť nechce aj keď bola podaná do 14 dní . Neodporúčam tento e-shop.
@miselar možno už neskoro, ale reagujem ak by niekto chcel objednávať do budúcna 🙂 my sme si odtiaľ síce objednali záclonu, prišla úplne iná ako na obrázku a o kvalite ani nehovorím. Kontaktovali sme predávajúcu, kam treba teda tovar vrátiť, no jej jednanie je čistá katastrofa - vraj sme si prečítali popis a nemôžeme tovar len tak z ničoho nič vrátiť. Bohužiaľ, recenzie som si prečítala neskoro, vo väčšine prípadov reagovala pani predávajúca rovnako.
Takže za mňa sa tomuto e-shopu treba oblúkom vyhýbať.