Alex Wortex na Instagrame

31. aug 2022

Ahojte, sledujete Alex Wortex na Instagrame? Pozrela som si pre zaujimavost jej prispevky a celkom som bola v soku z nazorov, ako za vsetko na svete moze strava, lekari su zlo, kozmetika je zlo, SPFka sposobuju rakovinu... 🙄

caroline_
31. aug 2022

Jasne,sledujem 👍

galganka
31. aug 2022

Viem kto to je, párkrát som pozrela, občas sa mi z nejakého dôvodu objavila vo feede. Na jednu stranu má recht. Nech si holí kto chce, čo chce, aj nech si je, či čo. Ale na otŕčanie holej ◇ v Dráčiku a pod by mohla nejaké homeopatiká vyskúšať. Rovnako vtipné je aj, že na dovolenke je z nej jedna slušná, distingvovaná a oblečená slečna, len na Slovensku treba asi chlpy z rozkroku po námestiach ukazovať...

retep00
31. aug 2022

Sledovala som ju dlho. Navzdory svojmu extravagantnému vkusu a spôsobu prezentovania v spoločnosti je to podľa mňa celkom rozumný a vzdelaný človek.

nyusika
31. aug 2022

@retep00 vzdelana moze byt, rozumna nie. takato prezentacia svedci o nejakej mentalnej poruche - moj nazor.

nyusika
31. aug 2022

nesledujem nikoho, kto ma v niecom nemotivuje, neinspiruje...alebo inak nedava nieco do zivota.
nemam potrebu podporovat prazdne mozgy, sice pekne tvare...alebo taketo trosky

autor
31. aug 2022

Z vyjadrovania mi pride vzdelana, ale som celkom zhrozena, ake nazory prezentuje a ze ju mozu vziat za vzor mnohe mlade baby. Sposob stravovania, nejde ani o to, co je, ale tie mnozstva, to je tak strasne maly prijem. A chvalit sa tym, ze nikdy nebola u gynekologa... Ach

janulik2008
31. aug 2022

Ja som ju pár krát zazrela ale trz mi ju nejde nájsť na Ig 🤔

marcellka32
31. aug 2022

Mala som možnosť vidieť ju osobne, nemusí byť zlý človek, ale nejaká porucha tam je ...

petronellla87
31. aug 2022

Ja nie ale videla som s nou jeden rozhovor a posobila ako vzdelany clovek co ma aj celkom prehlad, akurat ze v hlave to ma dost poprehadzovane😆

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
perdita11
31. aug 2022

Ja som ju sledovala ale na to ako sa prezentuje ze je free tak si neodpusti ironicke poznamky na ludi co s nou nesuhlasia. Tema ockovanie dost kontroverzna, ja respektujem ludi co sa dali aj nedali zaockovat a nevnucujem im svoj nazor. Ona sa ockovat nedala a ludi nazyva nejakymi posmesnymi vyrazmi.
Detto strava, ak he niekto vegan alebo vegetarian tak to respektujem, ona vsezravcov nerespektuje.
Takze tolko k tomu jej free spiritu. Nesledujem ju uz.

kiwi3
31. aug 2022

nesledujem ju, len viem, kto to je a uz som ju aj "naozaj detailne" videla v meste. zhodujem sa s autorkou, ze toto su dost nebeznecne nazory. ci tomu naozaj veri, vie len ona sama, vela ludi taketo veci robi len kvoli tomu, ze to velmi dobre vynasa. hrozne, ze zase jedna, co je mudrejsia ako lekari, ktori uz od studia vidia pri pitve dopodrobna (niekedy aj znicene) organy, ale ona si ani do f*ndy neda pozriet. to iste s spf. keby neboli tisice odbornych studii, ze to chrani proti rakovine koze, tak nic nepoviem. ale ona vie lepsie...

barborachors
31. aug 2022

Klame a zavadza ako kazdy influencer. Je to kvoli sledovanosti. Predsa aj hipisacky a pankacky maju instáče, tak len nasla dieru na trhu a venuje sa tejto skupine. Zvysok ju sleduje pre pobavenie, nie kvoli inšpirácii.

nicoli02
31. aug 2022

nie ako ale tak pár krát som si jej profil prezrela, no prišla som na to, že to nie je nič pre mňa

janulik2008
31. aug 2022

@perdita11 keď spomínaš očkovanie mňa dorazilo toto 😲

ndrag
31. aug 2022

ja som mala dost ked som mala tu cest citat jej nazory na UM a dojcenie. Ze vzdelana, ok. Vzdelanie je tusim relativny pojem v tomto pripade. 😂.

autor
31. aug 2022

@ndrag tie som necitala, co tam bolo? 😅

perdita11
31. aug 2022

@janulik2008 toto som nastastie nevidela ale presne o tom hovorim. Hra sa na neviem aku mudru a pritom iba potvrdzuje svoju obmedzenost.
A co tie deti ktore su ockovane a nic im nie je?

janulik2008
31. aug 2022

@perdita11 to je to známe že nemá dieťa a radí 😀 ale vážne, a ešte to s jedením akože

janulik2008
31. aug 2022

@perdita11 zaujímavé je že na dovolenke bola normálne oblečená ale tu na SK 🤦

janulik2008
31. aug 2022
perdita11
31. aug 2022

@janulik2008 asi by som jej uz nevenovala vacsiu pozornost aku si zasluzi a aku uz ma 🙂 stacilo par nazorov na utrvrdenie, ze ju nebudem sledovat. Kto chce nech sleduje a kto nechce nech ju nesleduje a necha tak 🙂

zdenulkam
31. aug 2022

Áno, sledujem 🙂

timejka903
31. aug 2022

Ja ju mám rada. Otvorila mi vo veľa veciach oči. Nestretla som ju osobne, ale súhlasím s jej názormi na instagrame a tie s ktorými nesúhlasím si nechám pre seba. Neubližuje mi jej názor alebo jej životný štýl tak prečo by som to mala riešiť?😀 Neviem ako vy, ale mne príde viacej sympatická tým, že žije zdravo a prírodne ako tie neprirodzené influencerky, ktoré to robia len pre peniaze 😀

nyusika
31. aug 2022

@timejka903 lebo táto je prirodzená ako ranná rosa 😁

aeruginosa
31. aug 2022

Dalsia „influencerka”, ktora si mysli, ze sa moze vyjadrit ku vsetkemu, tzv. odbornicka na teplu vodu. To sebavedomie a arogancia, ake salaju z jej vyjadreni, su priam sokujuce. Myslim, ze racionalnemu a triezvo zmyslajucemu cloveku nestoji ani za rec, nieto este za sledovanie jej pofiderneho zivota na instagrame.

timejka903
31. aug 2022

@nyusika V čom je neprirodzená?🤣

natalala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalala
31. aug 2022

Zobrala napr info z mlieka pokracovacieho 2, kde je napisane ze nevhodne pre deti do 6 mesiacov (kedze je urcene od 6 do myslim 12) a tuto info pouzila, ze teda pozrite aky jed, detom sa to dava od narodenia a je tam napisane, ze nevhodne do 6m 😂😂😂 ja som kojila vyse roka a pol a nemusela dokrmovat umelym, ale ked matka kojit nemoze, tak co ma nechat dieta umriet od hladu alebo podla tejto influencerky asi ma zuzlat uhorku a mrkvu 🤷🏼‍♀️ Je mi jedno ako sa oblieka a ako sa ona sama stravuje, mozno ma v niecom pravdu. Vo vela veciach je ale uplne mimo a paranoidna, ma pocit ze z kazdej strany nas chce niekto “zabit” od farma firiem, cez vyrobcov kozmetiky az po producentov jedla/oblecenia akoze pride mi extremne paranoidna a velmi tendencne si vyklada a ohyba niektore fakty.
Ako plus u nej beriem napriklad otuzovanie, ciastocne aj stravu (ale ide do extremu a ked ju napriklad mlade baby zacnu napodobnovat, nemusi to dopadnut dobre). Co je pre mna uplny fail je sirenie, ze lekari su pomaly diabli a propagacia toho, ze naco pravidelne gynekologicke prehliadky atd.

zdenulkam
31. aug 2022