Aký je to film?

14. nov 2021

Ahojte, uz dlhsie hladam jeden film videla som ho pred niekolkymi rokmi kludne aj 10 rokov dozadu 🙈🙈🙈..naozaj neviem...proste ide tam o to ze vdovec sa zoznami so zenou, do ktorej sa zamiluje a jeho dcera ju neprijme bude jej robit zle ale vyslovene nebezpecne veci a to si vsetko bude zapisovat do dennicka...dokonca ta zena s nim otehotnie a to sa len zhorsi ...ta jeho dcera tusim az take vrazedne veci jej robila az teda ju prichytili usvedcili on uveril a isla do psychiatrickej liecebne.

hanelka1
14. nov 2021

Pamätáš si kto tam hral?

autor
14. nov 2021

@hanelka1 vobec ...asi len to ze mali tmave vlasy a scenu ze ta zena bezala v tme v lese a asi aj v dazdi od tej dcery ...a ze tak sa dozvedela ze je tehotna ze nevedela zapnut nohavice a jej otec a ta zena sa zoznamili asi na nejakej zahradnej oslave alebo niecom takom

marhulka13
14. nov 2021

To vyzerá tak zaujímavo, že teraz som aj ja zvedavá, čo to je

autor
14. nov 2021

@marhulka13 no ja sa snazim uz vazne v hocijakych kombinaciach hladat a nic ani tuk a tiez by som si ho rada pozrela znovu

missviolet
14. nov 2021

To znie mozno ako The Uninvited z 2009? Podobna zapletka minimalne...

autor
14. nov 2021

@missviolet pozrela som to a nie ...tam neboli sestry a zla bola ta dcera nie macocha

autor
14. nov 2021

@sardinka32 zial nie :(

evulincula
15. nov 2021

tusim mi to nieco hovori, ale veru na nazov si teraz nespomeniem, ak nahodou tak napisem 🙂 ale mam pocit, ze som ho uz videla.

autor
15. nov 2021

@evulincula uz som si pomaly zacinala mysliet ze som to snivala lebo nikde ani len naznak nicoho 🙈🙈🤣🤣🤣

missviolet
15. nov 2021

kludne si pozri aj ten film The Uninvited, ak mas rada taky zaner, lebo tam sa len zda,ze zla je macocha 😶

annevoight
18. júl 2024

"The Secret of NIMH" (1982) alebo „The Secret Garden” (1987),