Aktivita na messengeri

6. okt 2024

Prečo neukazuje aktivitu človeka msg vždy? Raz ukazuje a potom tam nie je žiaden časový údaj. Musí si to vypínať, alebo je taká automatická funkcia? Kedy neukazuje aktivitu?

anos18
6. okt 2024

Podľa mňa to blbne, na to sa nedá spoliehať. Písala som kamoske, v noci svietilo, že je aktívna a ona spala celú noc.

anos18
6. okt 2024

Ale keď tu aktivitu nevidíš nikdy,tak to má vypnuté

ibrunova
6. okt 2024

Ja vidím aktivitu do hodiny, potom už nie. Alebo si to vie vypnúť, že nevidíš vôbec.

anos18
6. okt 2024

@ibrunova ja vidím niekedy, že bol niekto aktívny aj pre 8 hodinami, minule aj 15. Ako kedy

ivik4
6. okt 2024

Ja ju mam stale vypnutu , inak dost zle to ukazuje

isis234
6. okt 2024

@anos18 aj mne sa to stalo... bola som u kamošky, nebola prihlásená a jej svietilo, že som :o

autor
6. okt 2024

@anos18 veď práve to. Všetkých vidím takto a jedného človeka vidím, len keď je aktívny, potom niekedy ukazuje čas a niekedy vôbec neukazuje údaj, akoby si to vypol. Ale nevypol. Ale prečo neukazuje čas?

ibrunova
6. okt 2024

Tak či tak to ukazuje divne, nie raz mi niekto v noci písal, že svietim online, pritom som spala.

autor
6. okt 2024

V druhej diskusii tu niekto spomína druhé zariadenie, na ktorom má ukazovateľ aktivity vypnutý. To by sedelo. Môže mať druhý mobil na ktorom má msg aktivitu vypnutú, alebo vypína data? Má to niekto takto?

autor
6. okt 2024

@ibrunova online aktivita blbne, to každý vie. Ale prečo neukazuje časovy údaj. To zisťujem.

paty277
6. okt 2024

Moje skromné zistenie alebo naozaj len moje, že to takto blbne pri ľuďoch čo majú iPhone 😅 ja môj chlap a sestra mame iPhone a to ten časový údaj ukazuje ako chce vážne niekedy aj 3 dni neukáže a niekedy ukáže aj minuty 🤦🏼‍♀️ kamarátka, moja mamka, brat majú android a pri tých mi to ukazuje normálne 😂 tak ja sama pre seba som si to zhodnotila ako chyba na iOS systéme 😂 ale prosim ber toto tvrdenie s rezervou nemusí byt pravdivé a myslím že ani nebude len mne to tak sedí 😂

jomarch
6. okt 2024

@ibrunova aj mne sa to uz stalo, neviem cim to je. u niektorych kamosov som si vsimla, ze ked su offline a poslem im spravu, tak su zrazu online, ale realne online urcite vtedy nie su. do par minut su opat offline. mam pocit ze to niekedy robi aj konkretny typ telefonu.