Ako zvýšiť dosah Instagram reel?

4. jan 2025

To iste video s tym istym popisom a hastagmi som dala na tiktok a ma 5000 videni a na instagrame iba 145. Ako zvisit dosat na instagrame?

lenkasarka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
enmery
4. jan 2025

@lenkasarka Hashtag, nie hasthag....keď už chceš opravovať.😉

lenkasarka
4. jan 2025

@enmery to bude tým, že po sebe nekontrolujem beriem s5 a vymazem

t1nusa
4. jan 2025

základom je kvalitný hook a pútavé video samé o sebe… hashtagy nie sú také podstatné, musíš ľudí upútať v prvých pár sekundách na to, aby sledovali ďalej… komentáre a uloženia pôsobia ako reklama - zvyšujú dosah a video je považované za zaujímavé a tak ho ukazuje ďalším a ďalším ľudom… neviem v akej oblasti pôsobíš, ale je dôležité reagovať na komentáre sledovatelov a tak ako ty chceš interakciu od nich, mala by si byť aktívna aj ty voči nim

autor
4. jan 2025

@t1nusa no na tiktoku ma uz 50 lajkov a na instagrame nic, tak asi tam robim nieco zle? 🫢

denkabemommy
4. jan 2025

TikTok a Instagram majú uuuuuuplne iné algoritmy. Na instagrame sú ti hashtagy v podstate na nič 🙂. Tam dosahy jedine s platenou reklamou poslednú dobu,pokiaľ nemáš nejaký super viral, ktorý si medzi sebou ľudia preposielajú

t1nusa
4. jan 2025

prečítaj si ešte raz čo som napísala a aplikuj to na svoj profil a pri tvorbe ďalších reels 🙂 navyše každá sociálna sieť ma iný algoritmus ako píše aj @denkabemommy takže nespoliehaj sa na to, že keď na jednej sieti bude mať video úspech bude tomu tak aj na druhej… v akej oblasti pôsobíš?

autor
4. jan 2025

@denkabemommy aj som si myslela,kedysi mi na insta stacili obycajne prispevky obrazkov, preto pozeram ze teraz nic

autor
4. jan 2025

@t1nusa kreslenie obrazov

autor
4. jan 2025

@t1nusa a co facebook a youtube shorts?

autor
4. jan 2025

Ked mi na insta ukazuje "navrhy pre vas" to su platene reklamy?

t1nusa
4. jan 2025

na Facebooku to podľa mňa nebude úplne mať význam, jedine že by si video zdieľala niekde do skupín, kde je tvoja cieľovka… pripadne skús pozrieť na IG konkurenciu a inšpiruj sa ako robia videá oni, treba sa s tým pohrať a skúšať čo to zaberie… Youtube netuším, s tým nemám skúsenosti… čo sa týka návrhov, myslím že to ukazuje podľa toho čo za obsah sleduješ na danom profile ty, ale môže ísť aj o reklamy