Zdravím...urobil som si stránku na fb s mojou prácou kde pridávam fotky.....pozval som priateľov...kde to mam dat alebo ako to zviditeľniť aby mi ľudia dávali na stránku like a videli moju pracu? Ďakujem
@martinusik91 akú súťaž ako napr? Ja Robím hrubé stavby a chcem aby to videlo co najviac ludi 🙂 a ze keby som chcel spustiť reklamu tak to ako ?.
no sutaz o hrubu stavbu zadarmo asi robit nebudes :D mozes cez sponzorovane prispevky, nastav si to podla svojho regionu, aby si mal co najvacsi dosah na uzemie kde najcastejsie pracujes, na vekovu kategoriu mladych ludi, perspektivnych zakaznikov.. alebo dalsia moznost je poprosit priatelov aby tvoju stranku zdielali a tak to bude tiez vidiet viac ludi.
Jaj no to ťažko potom robiť súťaž 😂potom už len ako radi
@pukina a dobre nastaviť publika. Keď máš založenú FB stranku tak tam ti to samé ponúka propagovanie príspevku.
pridaj sa do vela skupin, napriklad bazare z celeho slovenska a potom tam svoju stranku zdielaj ;)
Ak nechceš spustiť reklamu tak to skús cez súťaž. Pozri si ale podmienky FB ako má súťaž vyzerať. Prípadne keď dáš príspevok tak ho spropaguj napr za 10e. Na zvýšenie povedomia ale stačí súťaž.