Ako zrušiť Spotify?

domiinikka
9. jan 2022

Ahojte v októbri mi zomrel brat a stále mu strhávajú peniaze za Spotify . Nevedel by niekto poradiť ako to zrušiť ? Cez aplikáciu v mobile to nešlo

dadis
9. jan 2022

@domiinikka Ach to mi je luto, ak deaktivujete platobnu kartu, malo by to pomoct. Predpokladam, ze pristupove hesla nemate. Ak ano, ide to jednoducho unsubscibnut po prihlaseni v nastaveniach..

dadis
9. jan 2022

@janai1 Ach, si mudra 🙄

janai1
9. jan 2022

@dadis ďakujem 🙂

dadis
9. jan 2022

@domiinikka V appke, v pravo hore je ikona nastaveni...potom v nastaveniach druhy riadok je predplatne premium...kliknes a malo by to ist zrusit

dadis
9. jan 2022

@domiinikka Pozeram, ze v appke to asi zrusit nepojde, skus cez web (spotify.com)..tam by to malo ist

domiinikka
autor
9. jan 2022

@janai1 si predstav že googlit viem 🙂 ale dik za radu

domiinikka
autor
9. jan 2022

@dadis už som skúšala všetko on to má prepojené cez FB a nerada by som sa mu tam prihlasovala

dadis
9. jan 2022

@domiinikka Ked sa prihlasis na ucet spotify (vyberies moznost cez facebook), tak na jeho fb sa neprihlasis...pouziju sa len jeho hesla...(davnejsie si povolil toto prepojenie)

domiinikka
autor
9. jan 2022

@dadis Ďakujem za radu 🙂

dadis
9. jan 2022
meluela
9. jan 2022

@domiinikka skus pripadne napisat na zakaznicku podporu (https://support.spotify.com/us/article/contact-us/), ked posles umrtny list tak by ti to snad mali vediet stopnut, aj ked sa nevies dostat do konta (mne takto vratila letecka spolocnost za letenky). Mozno by sa dalo poziadat aj o vratenie sumy za nevyuzivane mesiace, ale to asi nebudu chciet. Je mi luto, co sa vam stalo.