Prosím Vás, dá sa toto zistiť? Môj profil je prístupný iba pre mojich priateľov a chcela by som vedieť, kto z nich ma sleduje. Dá sa to?
Nedá 😁 ani na fb ani na ig. Vidíš iba čo si pozrú tvoju pridanú story, pripadne vieš že videl príspevok ten kto to likol. Ten kto ju videl a scrolloval ďalej alebo kto si klikol na tvoj profil, nemáš šancu ako to vediet. Ale myslím, že ju videli všetci tvoji priatelia, ktori chodia na fb. Ja mám na fb viac priateľov, tí ktorí majú verejný fb mi nie vždy všetko ukáže a ti ktorí majú v nastaveniach nastavené, aby ich obsah profilu videli len priatelia, to mi naskakuje na fb medzi prvými príspevkami keď scrollujem.
Myslim, ze to sa neda a dufam, ze sa to neda. Lebo mam na fb ludi, s ktorymi som priatel, ale nesledujem ich vacsinu 😀
Ja napriklad mam priatelov na FB a mam pri nich zapnutu unfollow, teda priatelia sme, ale mna nezaujimaju ich prispevky. Vzdy si na FB zapnem, co ma zaujima, denniky, skupiny (ked som hladala psa, byty, dovolenku), ale sukromny content nesledujem. Ak si na niekoho spomeniem, ze jeeej, ako tato/tento asi zije, pozriem si jeho profil, ale pribezne sledovat xy ludi je pre mna strata casu.
@nada847 ano, na toto sa pytam
Da sa to. Minule som to hladala tiez a nasla som. Skusim si spomenut ako som sa k tomu dostala a napisem 😀
@elainedeclerq aj mna by to zaujimalo, ak si spomenies.
Hmm dúfam že ľudia ktorých sledovanie som zrušila to tiež nevidia. 🤭😁
Ok mam to. Cez telefon. Vstupis do profilu - klik na tri bodky - zaznam o cinnosti - spojenia (klik na sipku pre roztvorenie) - sledovatelia ( tiez na sipku) - ludia ktori vas zacali sledovat. A tam su 🙂
@elainedeclerq Ano, ale musis mat povolene verejne sledovanie. Ak mas povelenych iba priatelov, tak to nevidis.
Ako myslíš, sleduje?? Veď keď niečo pridas na svoj profil, automaticky sa to priateľom ukaze na ploche, nemusia ísť ani na tvoj profil.