Ako zistím IP adresu cez iný fb?
@nafka0483 potom ako sa dá zistiť ktoo je na ten fb? Je to fake človek píšem mi aj cez iné fb...
@simonka1161 Ako sa da zistit co? Ze kto sa skryva za danym facebookovym profilom? To nezistis nijak.
@nafka0483 ako to a ani polícia?
@simonka1161 Ak sa jedna o nieco v com maju konat organy cinne v trestnom konani, tak ano, nejake sposoby su, ale nie je to zaruka, ze tu osobu vypatraju.
Naco to ty potrebujes zistit? O co vlastne ide?
@simonka1161 kyberšikana sa dnes už berie veľmi vážne a tuším bola nedávno klasifikovaná ako trestný čin. Ak ťa niekto obťažuje alebo sa vyhráža a máš na to dôkazy tak bež na políciu. Vytlač si všetko čo môžeš a rieš to takto. Sama nikoho nevypátraš
@simonka1161 IP adresu zistis tak, ze dotycnemu posles link z doleuvedenej sluzby cez messenger a on na to klikne - otvori tu stranku. jemu to ukaze, ze "stranka sa neda zobrazit" a ty potom ked si refreshnes tu stranku, tak uvidis jeho IP adresu.
Otazka je, ale, naco ti to je.. IP adresa nie je realna adresa, vies tak akurat mozno priblizne urcite krajinu a mesto..
@cubo2 Ak je to nejaky spekulant, ktory jej schvalne pise anonymne a z roznych profilov, tak asi nebude taky blby, ze by klikol na stranku, ktora ma rovno v nazve ip-trap ;) ;) Pripadne to robi cez floating IP, cize ti zobrazi nejaku blbost a on ma za chvilku uz uplne inu adresu...
Alebo ani nemusi byt spekulant, staci ze ma dostatocne povedomie o internetovej bezpecnosti.
Navyse - autorka - aj keby si mala IP adresu, tak co s nou? Ako ti ta informacia pomoze? Myslis, ze niekde je zoznam IP adries a mien ludi, ako telefonyn zoznam, alebo co?
@nafka0483 ta adresa nie je ip trap 🙂 vyzerá takto: https://www.ythingy.com/b62f1272-d1db-472d-b0cf...
@simonka1161 Nerozumiem tvojej otazke. Ip adresa sa nezistuje cez fb - ani svoj, ani ziadny iny.