Ahojte
mám tu niekoho kto by mi vedel poradiť ako zistiť heslo od manželovho facebook účtu? ako sa mu tam hacknúť😁
A keď sa tam dostaneš bude po probleme?
@viestta jednoducho to potrebujem a je moja osobná vec že načo
@babymama98 🙄
@babymama98 asi tak.. Neviem co koho do toho, či budeš spokojnejšia alebo tak
@babymama98 a ako si to predstavujes? Ze pride hacker, zaklaviruje tajne super duper kody a hackne sa mu do uctu? Ked nevies jeho heslo ty, tak si nepomozes.
@diana999 no konečne niekto kto ma chápe
@babymama98 Opytaj sa nejakeho informatika, zistit jeho heslo mozes velmi jednoducho, ale nebudem ti sem pisat navod, lebo to nie je moralne ani legalne. Ale ak mas kamarata iteckara, poradi ti 😂😂😂
An mas pristup k windows heslu a pocitacu, tak jedine keylogger. Na ten ho upozorni antivirus. Ten by musel byt vypnuty. Alebo sa dostat k ulozenym passwordom v browseri, ak ich tam uklada, ak ich nema chranene dalsim passwordom. A ratat s tym, ze dovera naburanim do sukromia, ktore ti ocividne nechce spristupnit, definitivne konci.
@liljana ale ak to má v tom browseri, tak OK, len potom, ak sa prihlási inokedy z iného prehliadača, jeho to zrejme upozorní mailom alebo na telefón, že? aspoň gmail to má tak zabezpečené, či sa mýlim? musela by ísť cez ten konkrétny jeho počítač, aby nevzbudila podozrenie a peklo v rodine...
@panelacikova Staci v chrome ukazat ulozene hesla, vypyta si to windows meno a heslo a uz to je. Preto by mal mat kazdy vlastny laptop a nikto iny by nemal mat nan pristup. A samozrejme, kto ma sluzobny laptop, tak s remote pristupom a admin heslom si admini mozu pozriet vsetky vase hesla. A ludia casto pouzivaju rovnake hesla, max ich trochu pozmenia. Potom sa cuduju, ze IT admin po odchode z firmy im kludne moze vykradnut bankovy ucet.
Mozilla ma aspon vlastne heslo na pristup k heslam. Nejde cez windos heslo. Tam zase staci keylogger.
@panelacikova Ano, ak sa prihlasi z ineho prehliadaca ako obvykle, vacsinou mu to posle na mail alebo phone spravu.
@babymama98 ja som to spravila tak že raz šiel vonku kosiť nechal telefón v nabíjačke nemal heslo uložené takže som tam zadala že zabudol heslo zadala jeho mail a tel. Číslo a nové heslo som chcela na tel. Číslo a prišlo asi za 2 hodiny. Takže len tak ale keď ma telefón nonstop pri sebe jedine že v noci keď bude spať.
Normalne sa muza spytaj, ze ake ma heslo 😁
Tak a toto je zaciatok konca vasho manzelstva. Ak je v manzelstve co tajit + nedovera a lustrovanie manzela= zo vztahu sa vytratila ucta, respekt,dovera a pravo na sukromie. Uz to dlho nepotrva.
Hmmm áno je to tvoja vec, len si dobre premysli, čo tým získaš alebo respektíve stratíš, lebo myslím, si, že na to príde, že si sa mu tam nabúrala a ak nenájdeš to, čo hľadáš, tak budeš mať problém ty
Pokial mas podozrenie na neveru, tak ak ma to heslo zapamatane na dalsie prihlasenie, da sa asi niekde zobrazit. Resp. idealne bude "skontrolovat" mu mobil. Ale moj kamos hovoril, ze kedysi sa dalo heslo na FCB zistit, ale teraz uz sa to neda, ze je to velmi dobre zabezpecene. Ale nemali by si toto manzelia medzi sebou robit, skoda ,ze nemate viacdovery medzi sebou
@85miska tak neviem, ked uz mam ejho mt v ruke, tak otvorim FB a precitam si co ma zaujima... ked tak screenshotty si poslem, a vymazem.
@babymama98 pokiaľ ti ho sám nedá asi nijako
ale fuj...
@simca06022011 no lenže on neostával prihlásený. Zakaždým sa odhlasoval.
@85miska a nebodaj aj heslo mazal :D boze maju trpezlivost niektori... mna by to nebavilo :D
viete niekto hacknut
facebok?
Co by si robila, keby sa ti manzel "hackol" siete, mobil,... a cital si vsetko, o com sa bavis s kamaratkami, o nom, jeho rodine ... Nebola by si tym ponizena? Ak je neverny, to sa skor, ci neskor prevali. Ale spehovat niekoho je uz za ciaru.