Ahojte, chcem sa spýtať tých čo máte kanál na youtube.. viem že sa dajú kúpiť odberatelia napr za 15eur 100o odberateľov, ale nezmyznú mi? Je ťažké začať od nuly tak som nad týmto uvažovala.. máte niekto skúsenosti? Prípadne máte nejaké rady ako sa rozvýjať v tomto smere?
Nakúpiť sa podľa mňa neoplatí, sú to falošné, neaktívne účty a zbytočne budeš mať odberateľov, keď nebudeš mať aktivitu (pozretia, likes, komentáre), k ďalším ľuďom sa to aj tak nedostane, YT ťa nebude odporúčať... a tiež sa môže stať, že YT algoritmus to odhalí a odstráni ich, či zablokuje... dôležité je podľa mňa byť aktívny na všetkých sociálnych sieťach (na IG alebo tiktoku mi príde jednoduchšie vyletieť), robiť kvalitný a zaujímavý obsah, na YT určite shorts a ak chceš investovať, tak radšej do reklamy ako do falošných odberateľov
Nakupit sa neoplatí, ale ked si vyhladas na YT ako rýchlo získať YT odberateľov, tak určite ti najlepsie tam poradia tie videá.. Treba sa pýtať tých, ktorý už to majú ako to dokázali. 😇 Veľa šťastia.
Na to, aby Ta posuval Youtube vyssie a ukazoval ludom tvoje videa, potrebujes realnych followerov. A hlavne takych, co budu lajkovat a komentovat. Ked budes mas neaktivnych kupenych followerov, neposunies sa nikam.
ak máš niečo zaujimavé, oderatelia si ťa nájdu. Ale ak chceš dávať hlúposti typu : dnes som jedla toto a rozbalila toto, tak neviem, či niekoho nájdeš. napr: https://www.youtube.com/results?search_query=it... ale toto je už iný level