Ahojte.
Ako ziskam na instagrame spoluprace?
Treba mať hlavne sledovatelov ktorí majú nejakú perspektívu, lebo môžeš mať aj 70k ľudí ale keď tým nikto nič nezíska tak je to blbé. Mne na stránku píše veľa báb ohľadom spolupráce čiže treba sa pýtať 😀
ja spolupracujem s firmou kde za 2 príspevky na FB dostanem 12 usd týždenne výplata od 100 usd a je to fajn popri materskej už mám overene vyplatili ma
Baby už ti dobre napísali, takže sa nebudem opakovať, iba by som pridala, že ak máš dostatočne kvalitný kontent a publikum (nemusí byť obrovské, ak je niečím špecifické, tak sa dá už pri tých 3-5k začať) a rozhodneš sa oslovovať firmy, tak si dobre rozmysli a sformuluj čo im dokážeš ponúknuť ( napr. firma, ktorá ponúka veci pre detičky bude mať záujem o spoluprácu s niekým koho sledujú hlavne mamičky lebo to je hlavná téma daného profilu) a hľadaj firmy, ktoré spolupracujú s takýmito microinfluencermi a ktorých produktom naozaj veríš, používaš a chceš ich propagovať 🙂
Nesúhlasím ze stačí mať pasívnych kúpených followerov. Treba mat aj skutočné impresie, dosah, kontent. Kvalitná firma neoslovi niekoho s prázdnymi followermi, taki idioti nie su.
Takze treba ludi oblbovat aha ... mat "ovecky"
Autorka, nezmysel a vidieť, ze tomu vôbec nerozumieš 🙂 mala by si sa vydať asi inou cestou...
Treba mat taky obsah aby zaujal - nie len tliachat o pakovinach - je vela studakov co sharuju tips o tom ako studovat, podporuju sa v uceni, ja neviem korculiari na kolieskovych pridavaju master classes ako spravne korculovat, nutricionisti o dietach, receptoch, sportuchtivi rozne tips ohladom treningov - pokial pridavas obsah, ktory je zaujimavy urcitemu okruhu ludi a ti ti to aj komentuju a lajkuju - teraz sa mi zda ze hovoria ze tvoji followera musia byt aktivni pod na tvojomacvount aby si ziskala nejake zmluvy na reklamy a pod
Nie, netreba ľudí oblbovať, treba im ponúknuť niečo zaujímavé, kvôli čomu ťa budú sledovať. Oblbovať ich budeš až potom, keď sa zapáčiš a všimnú si ťa aj firmy, ktoré ti ponúknu spolupráce 😂
Pre mňa je len veľmi málo zaujímavých ľudí na insta, ktorých propagácie nie sú ako teleshopping à la Horst Fuchs.
@karelova a neni to tak? Sledujem na insta jednu mamicku a ako zo zaciatku sa mi jej obsah pacil trz je vidno že len ju nasleduju ovecky. A ked niekto napise ze nesuhlasi uz jej followerky sa pustia do dotycneho.
Áno, existujú aj influenceri, ktorí sa nechajú zapredať a propagujú blbosti, navyše úplne otravným spôsobom a nechápem prečo ich ľudia sledujú, ale existuje na to jednoduché riešenie - unfollow 😅 ale to neznamená, že to tak musí byť, ak človek propaguje niečo s čím je sám spokojný a sám by to svojej komunite odporúčal aj bez spolupráce, tak produkt zdarma/zľava alebo peniažky sú už len príjemný bonus ... ako inak si to predstavuješ než bez toho, aby si mala dosah na určitý počet ľudí ? Firma chce mať z toho profit, ktorý je tým väčší, čím k väčšsej skupine sa reklama dostane, ale nie je potreba kvôli tomu nikoho oblbovať, pokiaľ sama veríš tomu čo ponúkaš
Zase si niekto myslí, že na IG zarobí zato, že pridá fotku? Na IG zarába influencer- človek, ktorý má určitý vplyv na skupinu ľudí. Čiže ak pridávaš obsah, ktorý niekoho zaujíma, je možné, že ho určitým spôsobom aj ovplyvňuješ. Ak ovplyvňuješ väčšiu skupinu ľudí, budeš zaujímavá pre firmu, ktorá ponúka niečo, čo by mohlo zaujať tvojich sledovateľov. Ale budeš to musieť vedieť uveriteľne podať. Ľudia sú už aj znechutení z niektorých ľudí, keď miesto kvalitného obsahu pridávajú len trápnu reklamu (napr. baba v sexi prádielku sedí pri pračke a má okolo seba kopu pracích prostriedkov).
Ja by som zase z druhej strany povedala, že nájsť dnes reálny profil s reálnym dosahom a spätnou väzbou je aj dosť ťažké. Kľudne hoď link (ak to nie je proti nejakým pravidlám MK) a pozrieme si tvoj profil ;)
@denka001 dobrý večer! Môžem sa opýtať,keďže nemám žiadnu skúsenosť so spoluprácou na IG ( dnes ma oslovila firma,ktorá predáva detské oblečenie) ako to funguje v prípade spolupráce ,ak by sa jednalo o finančné ohodnotenie,musí sa to potom nejako vykazovať ako zárobková činnosť popri rodičovskej? Pýtam sa preto,lebo keď som si zisťovala podmienky práce počas rodičovskej ,tak som bola upozornená ekonomkou na to,že zárobková činnosť popri rodičovskej mi môže ovplyvniť výšku budúcej materskej...ďakujem ..pekný večer
@sissy27 chcel by som spolupracu
@patojachim mám začať menovať čo všetko chcem ja? 😂
Keď budeš mat veľa followerov... Vraj teraz sa už dá od 5000