Ako zakázať označovanie na Facebooku?

18. aug 2024

Priatelia, neviete mi prosim poradit, ako nastavit na FB, aby ma jedna konkretna osoba nemohla oznacovat? Uz som jej raz slusne napisala, aby to nerobila, ze nechcem, aby odkaz na moj profil bol kade tade. Chvilu bol klud a robi to zase. Uz nie tak casto, ale robi. Oznacuje ma pod sutaze, pocasie, cestovanie a pod. Kontrolu prispevkov na moj profil mam zapnutu, ale tam mi nic nedava. Len toto hladam moznost, ci sa da niekde vypnut. Odstranit z priatelov ju vyslovene nepotrebujem. Poradite mi prosim? Dakujem.

ukgirls
18. aug 2024

3 ciarky v pravo hore nastavenieg, profil a oznacovanie a tam si das kontrolu pred oznacenim

kitycat
18. aug 2024

Zablokovat danu osobu? Ale to by si asi nemohla sledovat co robi

autor
18. aug 2024

@kitycat Nepotrebujem ju blokovat, nie je to zly clovek a ani nesledujem. Toto mi lezie na nervy a robi mi to len ona, nikto iny.

autor
18. aug 2024

@ukgirls Toto zapnute mam, ale dava mi to upozornenie len vtedy, ak ma niekto oznacuje v prispevku, ktory chce dat na moj profil. Ked ma ona oznaci pod prispevkom, pride mi upozornenie, ale to oznacenie tam uz je. Viem svoju menovku odstranit, ale moje meno a priezvisko tam stale visi, aj ked to uz nie je odkaz a neda sa na to kliknut.

ukgirls
18. aug 2024

ak to aj napriek nastaveniu mas tak inak to nejde-len ju este raz razne poprosit s tym,ze ju zial budes musiet vymazat ak neprestane .. smutne ale ak to inak nejde ..

lindous
18. aug 2024

Neviem o tom, že by sa dalo vypnúť označovanie v komentároch, tak asi len ešte raz a ráznejšie vysvetliť, že si to neželáš

autor
18. aug 2024

@ukgirls @lindous Dakujem dievcata, dufala som, ze to len neviem najst, ale asi sa to fakt neda vypnut ☹

isis234
18. aug 2024

Ak to bude robiť naďalej, vymaž ju z priatelov. Písať si môžete cez messenger,

monillia
18. aug 2024

@isis234 ale aj keď ju vymaze z priateľov označovať naďalej môže,to by ju musela zablokovat aby to nešlo a v tom prípade nepôjde ani messenger

ukulela
18. aug 2024

Meno napísať môže. Jednoducho ako ty sa môže volať X ďalších. Kým nepotvrdis, odkaz na tvoj profil tam nebude. Len meno.