Prosím Vas vie mi niekto poradiť,ako mám vymazať kontakt z messengera,keď ho nemám v priateľoch, ale v nessengeri mi stále svieti Skúšala som všetko možné,nemám tam ikonku odstrániť kontakt,aj odinštalovala som messenger a stále je tam.Blokovať nechcem.Není možné,aby sa to nedalo,niekedy sa to dalo.Ďakujem za rady.
@gubcikova Nechapem tomu.Vsak musi existovať sposob.Teraz s hocijakym predajcom, co budem komunikovať,uz bude mi tam stále svietiť?
@samantha777 predtým to išlo a zmenili to neviem prečo
ani mne to nejde uz davno, sa mi tam zjavuju ludia ktorych vobec nepoznam, lebo sa mi ozvali ked nieco chceli kupit
A odstaviť toho cloevk sa nedá? Tuším v nastaveniach je taka možnosť
@sunshine_18 No da sa odstaviť,ale neviem teraz,ci keby náhodou mi chce este napísať,ci mi ukaze jeho správy.
normálne mi to ide...podržím dlhsie na tej konverzácii prst a vybehne mi 100 možností, čo s tým
@kristincek nejde.ked potiahnem do ľavá nič,keď potriahnem do prava otvorí sa správa.Ked podržím zobrazí sa toto
@kristincek ale to je správa nie kontakt.autorka sa pýta na kontakt
@kristincek ano tak mam aj ja.Ale kde je ikonka ze odstrániť?
@janinka007 Ale mas kontakt iba v messengeri? Posli mi prosím navod,Ďakujem.Fakt skúšala som uz všetko možné.
@gubcikova Presne toto.A ako vymazať kontakt?
@samantha777 no už to nejde ako písala
@moni106 kedy si ukazovalo pri kontakte i a na to sa dalo kliknúť a odstrániť a teraz už ani to neukazuje
@samantha777 otvor msg a podrž prst na kontakte, ktorý chceš vymazať...neotváraj tú komunikáciu. Tak mažem kontakty, ked mi niekto reaguje na inzeráty,čiže nikde inde ten kontakt nemám.
@janinka007 a ked spravy nemam, len hore tie ikonky ludi? tie nevymazes, na to sa podla mna autorka pyta
Prosím vás,keby ste poznali niekoho,kto by túto záhadu vyriešil,bola by som vam veľmi vďačná.Neverim,ze sa to nedá.Dakujem krasne.
@kristincek Nie nemam v kontaktoch,ani na fb medzi priateľmi,len na messengeri
@samantha777 take mam nervy z toho aj ja. Kedysi sa to dalo teraz nie. Prisla si tomu na zub?
@barbara510 to už nefunguje preto sa tu pýtala.zmenili to
Ahojte, skúste ísť cez messenger na nastavenie súkromia a tam je možnosť obmedzené účty alebo skryté kontakty
Hľadám to aj ja, z času na čas, ale za posledný rok sa mi nepodarilo nájsť túto možnosť, a návody na internete sú pre staré verzie. Messenger aktualizujú a miznú z tadiaľ možnosti, ktoré boli niekedy úplne normálne, vrátane "odobrania kontaktu"
@samantha777 Dobry den, mne ked ukazuje ludi ktorych nemam v priateloch tak hore ako ich mam ukazanych ako aktivnych vzdy kontakt podrzim a dam skryt. Vymazat sa podla mna uz nedaju.
Ja som sa už dávno na to vykašľala. Nejde to
Aj ja som to včera skúšala a už to nejde iba zablokovať