Ahoj. Vie mi niekto poradiť ako by som vymazala nechcené lajky z Facebooku? Ďakujem
@nikdenikto nie chcem odstrániť niektoré lajky ktoré dali mne
@daniela8765 tak ti neviem či ide, asi len zmazať ten konkrétny prispevok celý 🙈
@daniela8765 voľakedy stačilo zablokovať používateľs, ale ostatní, ktorí ho nemajú zablokovaného, to aj tak vidia.
@monka105 no ved to. Asi je to nemožné. Bloknutie nepomôže ostatní to uvidia
@daniela8765 inak nabudúce vieš v nastaveniach príspevku označiť priateľov, ktorým sa to nemá zobrazit
@daniela8765 alebo popros toho dotyčného, nech ti tie príspevky odlajkne. 🤷🏻♀️
@daniela8765 inak teraz mi napadlo, kamarát to tak má, ale absolútne neviem, ako to spravil, že reakcie na jeho príspevky vidí iba on, čiže aj lajky.
@monka105 je ich viac zabralo by to veľa času a aj tak by to neurobili. Len mi je divné že Facebook nemá takú funkciu
@daniela8765 alebo si ešte pri tých príspevkoch zmeň nastavenia súkromia tak, aby ich teda konkrétni ľudia nevideli.
@monka105 po novom by mala byť jedna funkcia aby bola fotka viditeľná ale lajky by som videla len ja. Len neviem ako na to 🙄🤔
@daniela8765 ja sa len čisto zo zvedavosti opýtam.....Kôli čomu chceš zmazať lajky od niekoho?😵
@daniela8765 už viem ako. Daj si vpravo ponuka (tie tri čiary v aplikácii), nastavenia hore vpravo druhá ikona a tam máš preferencie pre reakcie. Tam sa to dá skryť. 🙂
@monka105 našla som to ale celkom som tomu nepochopila 🤔
@marryen lebo tie osoby už nemám v priateľoch
@daniela8765 a to vadí? Nevedela som, že niekto rieši, kto mu niečo lajkne
Nechce sa mi veriť že neexistuje žiadny spôsob ako by sa to dalo zmazať
@daniela8765 tak zverejnuj prispevky len pre priatelov 🤷♀️ fakt problem toto, co mas 13?
Riesis blbosti. Nikto nikdy nebude riesit kto ti co na tvojom fb lajkol, jedine, ze nejake extra ziarlivy partner, ale od takeho radsej utekaj, lebo ked riesi takuto blbost z minulosti, tak to je riadny ***.
@lopka1313 ja viem že je to blbosť ale riešim to koli tomu aby som sa vyhla zbytočným problémom a vysvetlovaniu
@daniela8765 tak zmaž celý ten príspevok, alebo fotku čo Ti dotyčný lajkol a máš po probléme.
@marryen to by som musela zmazať všetky fotky na Facebooku
@daniela8765 ale ved prave to je ta blbost... Naco chces vysvetlovat nejaku blbost z minulosti, na ktoru nemas vplyv? Kto by to mohol vyzadovat? Ak pre to niekto chce robit sceny, tak sa na tu osobu vykasli, lebo toto je fakt hovadina.
@lopka1313 nieje to koniec sveta ale je škoda že Facebook nemá takú funkciu. Keď tých ľudí už nechcem mať na fb tak by sa to malo dat nejako zmazať. Dúfam že v budúcnosti bude mať fb aj takú funkciu
@daniela8765 ty si dala niekomu like a chces to zrušiť? Klikni na to ešte raz....