Ako si viem stiahnuť do mobilu detské videá? Aby som mohla pustiť deťom v lietadle? Ďakujem
YouTube premium
Alebo aj netflix má túto službu. Zaplať si na mesiac
@thereisabear a ako sa tam sťahuje prosím ta. Dala som si to a neviem ako to mam stiahnuť aby som pozerala offline
Dole pod videom máš možnosť stiahnuť
@thereisabear ale skoro žiadne neide stiahnuť ma porazí
Fakt? Ja mám veľa posťahovaných pre deti. Až teraz pozerám, že nie všetky idú.
Záleží od toho, odkiaľ a aké videá chceš sťahovať. Ak chceš sťahovať napr. filmy (detské, ale bežné), tak si vyhľadaj film na fastshare.cz a tam môžeš priamo stiahnuť. Bez registrácie sa sťahuje jeden film cca 1 hodinu, s registráciou a predplatným cca 2 minúty.
Ak chceš sťahovať niečo z Youtube, tak si skopíruj link na stránku (film, video, pesničku na Youtube) sem:
https://en.loader.to/4/
vložíš to do riadku s názvom "URL" a v druhom riadku si vyberieš, či chceš stiahnuť video, alebo len zvuk (mp3). Keď to stiahne, tak len uložíš stiahnutý súbor v mobile alebo na disk v PC a potom to skopíruješ do mobilu cez USB kábel.
Existuje ešte X spôsobov, ako sťahovať obsah internetu, ale toto ti zatiaľ stačí. Ak máš niečo na inej stránke, odkiaľ to chceš stiahnuť, tak daj link na tú stránku a ak to pôjde stiahnuť, dám ti vedieť, ako.
@hipuska Nie niečo také, ale presne také. Ulozto.sk skončilo so zdieľaním súborov z dôvodu porušovania autorských práv. Je to už len privátne úložisko, kde nemáš prístup na cudzie súbory. Mal som tam kredit, pri ukončení zdieľania mi ho na žiadosť preplatili.
fastshare je stále dostupné, funguje na rovnakom princípe, ako kedysi ulozto.sk.
Genyoutube.com tam sa da sťahovať