Ahoj.
Neviem sa zbaviť jedného kontaktu.
Stále keď mobil vypnem-zapnem,či reštarujem kontakt,kt.som už dávno vymazala sa mi tam po zapnutí znova objaví.
A tak ho dokola dávam odstrániť...
Neviete,ako sa toho kontaktu nadobro zbaviť?
Alebo nebude niekde na Google uložený ? Neviem či v gmaili alebo drive ale niekde ukladá
Na Vianoce som dostala mobil a v tom novom mi to robí... Už od vianoc sa s tým nervačím. Starý mobil mi to nerobil. Nikde som ho naukladala. A robí mi to iba s týmto jedným kontaktom. Ooooch prečo práve ten kontakt 😖😖😖
Pozerala si kontakty v mobile aj na karte?
Daj upravit kontakt, telefonne cislo prepis na nuly a meno na "vymazany kontakt".
Tiez si myslim, ze je to vec backupu telefonu..
@maella Alebo jednoucho prepíš, otvor kontakt, premenuj a daj číslo nejakej reštaurácie alebo niečo, čo sa ti zíde
Mne pomohlo ked som si sim kartu dala do ineho telefonu tam sa to vymazalo este raz, co sa tyka kontaktu a ked som si simku dala do svojho mobilu, tak kontakt uz sa nezobrazoval.
Ak nemas iPhone , s velkou pravdepodobnostou mas Android a google konto .
Skus to takto:
- najprv si na mobile vypni data alebo wifi (len pre istotu)
Potom v pocitaci (radsej v pocitaci a nie v mobile) cez browser chod na
https://www.google.com/
- klik na
"Prihlasit sa"
- prihlasis sa do svojho uctu
- v pravom hornom rohu sa ti zobrazi ikonka ze si prihlasena
- klik na tu ikonku
- rozbali sa ti menu
- klik na
"Spravovat ucet Google"
- zobrazia sa nastavenia uctu
- kllik na
"Ludia a zdielanie"
- v hlavnej casti stranky sa ti zobrazi niekolko poloziek na kliknutie
- klik na
"Kontakty"
- vyhladaj si nechceny kontakt
- na pravej strane kontaktu budes mat take 3 bodky
- klik na
- tie 3 bodky vedla kontaktu
- klik na
"Odstranit"
- kontakt sa ti odstrani zo zoznamu kontaktov
Ak mas ku kontaktu nejaky specialny vztah ;) , tak miesto na "Odstranit" klikni na "Skryt v kontaktoch". A vtedy sa ti prestane zobrazovat v mobile, no v tvojom konte na webe ho najdes po kliknuti na "Ine kontakty" odtial si ho, ked budes chciet, mozes zase prihodit do kontaktov a bude nas5 v mobile.
Potom si zapni internet na mobile a chvilu pockaj. Kontakt ti o chvilu zmizne. Pripadne ho restartuj. Ale po restarte nesmies zabudnut zapnut internet (data alebo wifi).
Tak vela stastia. Daj vediet ci to pomohlo 🙂
Ďakujem baby! Je preč 🍾🍾🍾🍾
@modrypompilio už na začiatku som sa stratila 😂😂😂😂 premenovala som ho ale v inom mobile,v mojom to nešlo... A vzťah nemám k tomu kontaktu žiaden. Naj by bolo vymazať majtela kontaktu z povrchu zemského..😂😂😂😂😂😂 žiaľ....
Ale aspoň ho nemám už v mobile 🤪
Asi tvrdý reštart. Ale všetko ostatné sa ti vymaže tiež