Dobry den,
kamaratku včera len tak odhlasilo z aplikacie Fb. Skusila sa teda prihlasit avsak heslo ukazovalo nespravne. Neskor si vsimla ze jej prisli emaily ze jej heslo bolo resetovane, zmena hesla a emailu. Nemoze sa dostat do svojho uctu nijako, a kedze ma na fb meno len prezyvku a nema tam svoju foto, overenie totoznosti asi neprejde😐 Ja sa jej snazim pomoct ale nic viac som nezistila, prosim vas stalo sa to niekomu z Vas? Pripadne ako dalej, lebo podla Fb pokynov uz sme skusili vsetko okrem toho overenia a bezvysledne, lebo kod na zmenu hesla pride na ten zmeneny email🤷♀️ Dakujem za pomoc
Nemusí to byť virus. Toto sa stalo aj mužovi pred cca 2 rokmi. Už viac sa do svojho účtu nedostal a účet vykazuje aktivitu dodnes. Myslím si, že to niekto hekne zámerne ...
Nijak manželovi sa to teraz stalo. Dokonca ten účet niekto zablokoval zmenil si meno na nejaké čínske a zmenil si aj fotku na nejakého číňana. Čo ma najviac zarazilo že účet dostal modrú vlajkut o znamená že je overený použivatel -_- otrasné. A email a ani kontakt do facebooku neexistuje.
Nijak. Je to virus. Musi si zalozit novy ucet.