Ahojte.Chcela by som si objednávať z Aliexpress,ale neviem ako to treba.Je tu niekto,kto by mi vedel poradiť?Budem vďačná za všetky rady
a ešte pri nakupovaní si pozerám pridané recenzie...
@ana82 ale nikde mi tam neukazuje nič po slovensky
@maminuska33 zaregistrujes sa, potrebujes mail ktory tam zadas. Ja tam platim visa kartou online platbou. das vyhladat co chces kupit a zobrazia sa ti produkty od roznych preajcov, ked si to rozkliknes, vidis kolko percent (hodnotenie) ma predajca, kupujem od tych ktory maju aspon 90 percent. Potom si ho este blizsie rozkliknem v jeho recenziach, mnohi zakaznici tam pridavaju aj fotky dorucenych produktov, tak si to mozes porovnat, ci je to zodpovedajuce vyobrazeniu predajcu. Niektore polozky su bez postovneho, ine maju pod cenou este napisane zvlast postovne. A pozor na cli a dph, menilo sa to, tak si to hlavne pridrahsich veciach over, aby si neplatila nieco navyse.
@maminuska33 treba si nastaviť jazyk, menu, krajinu dodanie, ja tam mám anj mne to prekladá automaticky
@ana82 aj ja tam mám ani a nič mi neprekladá
jednoducho, vytvoriš si účet, prihlásiš sa ...nahádžeš do košika, potom si zaklikáš čo chceš kúpiť a dáš zaplatiť, zaplatíš kartou, odporúčam nakupovať cet tipli vráti sa ti 10% z nákupu