Ako rýchlo chodí balík z e-shopu Dr. Max objednaný do lekárne?

6. jan 2025

Ahojte akú máte skúsenosť? Keď objednáte do koľko dni príde na lekaren?

denisa_deniska
6. jan 2025

Cca 3 pracovné dni

martinkatinka
6. jan 2025

Ked urobis rezervaciu v lekarni, mas to v ten den.

muchotrafka298
6. jan 2025

Naposledy v decembri 8 dni. Neslo mi objednat na rezervaciu v lekarni, nevsimla som si to.

lila246
6. jan 2025

naposledy som si rezervovala produkt ktory mali dosptupny a prisla mi sms asi o hodinu. ked som objednavla nieco co nemali momentalne v lekarni, tak to bolo ze objednavka vytvorena o 22. 2. 2024 2:10:51 (štvrtok v noci), k vyzdvihnutiu v lekarni o 23. 2. 2024 12:11 (piatok na obed) (nasla som to prave v maili)

autor
6. jan 2025

Bola to objednávka a už som ju aj zaplatila

lukbe
6. jan 2025

Mne asi do týždňa príde. Rezervácia mi už vôbec nenaskakuje.

saxana000
6. jan 2025

Cakam 5 den a nic na sklade v predajni ju maju ale nemam sms nevydaju.len za ich predajnovu cenu. Ja si pockam na tu eshopovu.

midka
6. jan 2025

Za mňa hrozne,,,,strašne dlho to trvá 4-5 dní...

patka06
6. jan 2025

+/- 7 dní

e1h
6. jan 2025

Asi treba rozlišovať, že do ktorej predaje sa to objednáva. Inak chodí zásobovanie niekam do Hornej Dolnej a inak do vyťaženej predajne niekde v Bratislave, ktorá má pri sebe aj box. Ku všetkému bol víkend, dnes je sviatok pred tým 1.1. tiež sviatok a pred tým Silvester. Asi to teraz neide tak rýchlo ako bežne počas roka.

lucka_ke
6. jan 2025

ja raz 7 dní, už mi to ani nebolo treba

janai1
6. jan 2025

@e1h no neviem, objednávala som raz a bola to aj vyťažená lekáreň v BA a napriek tomu vyše 7 dní

lubmar
6. jan 2025

Objednavala som dost casto,a nikdy mi zasielka neprisla skor ako za 5 dni,a pritom bolo vyzdvihnutie v lekarni,preto som uz prestala od nich objednavat.Od inych lekarni vzdy prisla zasielka ovela skor, ale ze uplne zakazdym🫤

sisska96
6. jan 2025

CCa 3 dní, keď je sviatok, vikend aj 5-6

muchotrafka298
6. jan 2025

Mna tu uz dievcata poucili v inej diskusii, ze to si treba produkt po produkte pozerat, ci je dostupny v danej lekarni na rezervaciu a ked chcem viac kusov ako 1, tak ci maju. Lebo mne sa toto prvykrat stalo, ze namiesto rezervacie na predajni /ze som to mala vzdy do pol hodiny pripravene/ ako vzdy mi to dalo zrazu ze objednavka do lekarne. Ze som zvolila nejaky z produktov, ktory tam v tom mnozstve nemali a tym padom to uz islo ako objednavka. Zaciatkom decembra (BA) som cakala viac ako tyzden /8 dni konkretne/, ked som uz dane veci ani nepotrebovala.

lukbe
6. jan 2025

@muchotrafka298 ako sa dá,prosím, pozrieť, ci dostanem produkt v rezervácii? Ja som to mala možno 2x, raz mi v lekárni povedali, že ak je väčší rozdiel v cene eshopu a v kamennej predajni, nedá sa to na rezerváciu. Takže skoro nikdy mi to neponúka ako rezerváciu.

muchotrafka298
6. jan 2025

@lukbe toto ja vobec neviem, ze to je nejak obmedzene cenou, lebo som si tam objednavala aj kremy napriklad na tu rezervaciu, ktore stali skoro polovicu menej ako v lekarni keby som ich brala priamo. Som vobec nepocula o tom, ze by nieco nebolo na rezervaciu.

Vyhladas si ten dany produkt, ktory chces a vidis tam pod tym napisane, v kolkatich lekarnach je dostupny.Kliknes na "Dostupny na rezervaciu v XY lekarnach" a tam napises tu tvoju, kde by si to chcela vyzdvihnut, ktora Ti vyhovuje. Tam ju bud zadas alebo pozries zoznam, ze v ktorych to je. A toto spravis s kazdym produktom.

Mozno Ti niekto napise jednoduchsie, ja to robim vzdy takto. Odkedy mi to teda dievcata tu poradili.

lukbe
6. jan 2025

@muchotrafka298 ďakujem, ale ja toto vôbec nevidím, kde je dostupnosť. Pozerám v aplikácii. Kde to je?

lukbe
6. jan 2025

@muchotrafka298 tak to bude asi tak, že v aplikácii to nie je, len cez ich stránku, ďakujem.

muchotrafka298
6. jan 2025

@lukbe jaj ja pozeram na PC.

Vlozim Ti sem link, kde to uvidis.

Akurat som pozerala tieto kremy za -50.

https://www.drmax.sk/apivita-beevine-elixir-int...

Vpravo je cena a oproti nej je taky zeleny napis "Skladom na eshope" a pod tym mensim "Na rezervaciu v XY lekarnach" a tam ked kliknes, tam to uvidis.

lukbe
6. jan 2025

@muchotrafka298 áno, vďaka, aspoň mi je už jasné, že v aplikácii to nemám a asi to záleží aj od lieku. Nie pri každom, čo si objednávam tam mám rezervaciu. Ale som múdrejšia😍

muchotrafka298
6. jan 2025

@lukbe ja si vacsinou objednavam len take bezne veci, takze som tam vzdy mala tu rezervaciu. Nic specialne. Tak je mozne, ze fakt nie vsetko je dostupne.

janinka007
6. jan 2025

Naposledy som si objednala veci, ktoré mi ukazovalo, ze maju v konkretnej lekarni. Ppocitala som s tym, ze v ten den to budem mat. Chyba lavky. Trvalo to pomaly tyzden.