Ahojte, možno sa pýtam, ako debil, ale odchádza mi telefón, mám už kúpený nový, chystám sa cez víkend ho sprevádzkovať. Prosím vás, dá sa nejako urobiť, aby mi VŠETKO prešlo zo starého do nového telefónu? Čiže nie len veci, ktoré sa zálohujú, ako kontakty, fotky, atď., ale aby som nemusela znovu inštalovať aplikácie, znovu sa do nich prihlasovať... Mám tam toho strašne veľa, starý telefón som mala snáď 6-7 rokov. Chytajú ma mdloby, keď si predstavím, ako to všetko zase nanovo sťahujem a inštalujem, nehovoriac o tom, že niektoré prihlasovacie údaje už ani neviem, kde by som našla. S mobilom mám spárované aj hodinky, vysávač, auto a naozaj to nechcem všetko znovu pripájať. Pozerala som už aj nejaké články o tom na nete, ale nie som z toho veľmi múdra, potrebvala by som to vysvetliť, ako úplnému blbcovi, čo asi aj som, čo sa týchto vecí týka. 🙈 Budem, veľmi vďačná za každú radu.
Mam v telefóne Phone clone a cez to si všetko prenášam medzi telefónmi 😊
asi aj android prehodi vsetko, ale myslim si, ze napriklad internet banking si asi budes musiet aktivovat znova
Ďakujem, ja mám Xiaomi, obidva. Už som si tú appku našla, skúsim to cez ňu.
Ahá, tak pozerám, že to je len pre Huawei. ☹ Ale skúsim nájsť aspoň niečo podobné.
Našla som nejakú appku Mi Mover. Má niekto skúsenosť, prosím?
@h2 ak máš xiaomi, tak jednoducho sa v novom telefóne prihlás do svojho xiaomi konta a všetko sa stiahne automaticky. TEda okrem fotiek, tie sa prestali zálohovať. Len si všetko nezabudni uložiť do cloudu
@h2 aspoň pri iphonoch, ale asi aj android funguje tak, že keď ich dáte vedľa seba, tak si to stiahne všetko samé. Nebude sa treba ani prihlasovať nanovo. Jedine hodinky si už nepamätám či zvládlo prehodiť 😃