Ahojte prosím ako nastaviť shein aplikáciu mam ju stiahnuté ale zadám cz aby písalo a nepíše prečo? Inak mate skusenosti objednávali ste niečo treba pridať číslo účtu či ako prosím vás?
Objednavam pravidelne. Hned ked si stiahnes aplikaciu tak na uvodnej stranke odklikavas, aku chces menu: EUR a jazyk aplikacie, tam je nastavene AUTO a to si mozes zmenit na cestinu. Potom mas vsetko v cestine. 🙂 Cislo uctu nezadavas nikde. Pri plateni das cislo karty.
alebo potom priamo v aplikacii, v pravom dolnom rohu kliknes na postavicku "ME" (Akoze JA, ale neviem ako to tam ty vidis).. potom v pravom hornom rohu nastavenia (koliesko) - Language, Cestina a mne to ide. 🙂
@ivanakal ďakujem ty veľmi pekne už to mám 🙏🙏🙏💓
Nemam dobre skusenosti so Shein. Vratila som im. nechceny tovar s aktivacnym cislom este som platila aj postovne a doposial mi uz su to 2 mesiace nevratili nazad peniaze. Nikdy viac!!!
Ano objednávala som 😂ale platí sa tam kartou ale 100% aplikácia ja som si objednala 2 týždne pred vianocami darček stade a prišiel mi 4 dni pred viamocami takže dobrá 🙈 shein sa nedá nastaviť do cz iba keď si nastavíte cenu do kč keď si pôjdete obiednavat tak si vyberiete v tedy krajinu