Ako na Facebooku skryjem to, keď niekto zadá meno vo vyhľadávači a vidí ma v skuoinách?

5. nov 2023

Ahojte. Prosím rýchlo...
Na FB aj po uzamknuti profilu vidno..(keď s prihlásim z iného profilu )všetko o mne..keď si dám lupu a napíšem moje meno ťa to vidno všetko kde som prispela v skupinách akých a pod. Nechcem aby to bolo vidieť to kde mám zrušiť prosím ????? Ja som doteraz netušila že to je vidieť. Čo som kde komentovala a pod že to ľudia vidia všetci ktorí ani nie sú priatelia...ze len klikne na vyhľadávanie že v skupinách a zada meno moje a už to má ...ako to odstranim v čom úplne? Nechcem byť dohldatena v žiadne skupine nikde.

nika11103
5. nov 2023

Myslím že to sa nedá . to by si musela zablokovať podľa mna všetkých ľudí alebo tých ktorých nechceš aby videli čo komentujes . Lebo ak je raz skupina verejná tak tvoje komentáre uvidi hocikto ak ho nemáš zablokovaného . Ale opravte má skúsenejšie ak sa mýlim nechcem zavádzať

janai1
5. nov 2023

Nijako, keď komentuješ vo verejných skupinách tak to uvidí každý kto by si ťa chcel vyhľadať

tosomja
5. nov 2023

V skupinách si verejná, aj keď dotyčného nemáš v priateľoch. Jedine, že to povymazuješ a odhlasiš sa zo skupín.

januska12323
5. nov 2023

Jediné riešenie je neprispievať do verejných skupín.

syslik81
5. nov 2023

akmas s niekym spolocnu skupinu ale nieste kamosi alebo je ta skupina verejna tak s ato neda schovat len ak by si dotycneho zablokovala ... jedina moznost je vytvorit si dalsi nick s fejkovym menom a z neho si komentovat podobne veci ...

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
5. nov 2023

Stale nechapem,naco si davate na FB cele svoje meno,aby vas kazdy nasiel? 🤨 Ja mam od zaciatku len skratku mena a kto ma nema v priateloch,tak ma nenajde. Take jednoduche,zmenit si meno.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vulka
5. nov 2023

No tak to si si mala rozmysliť, či budeš na sociálnej sieti.

iwesska
5. nov 2023

@lupienokruze Co je proti pravidlam? Dat si meno ake chces? FB je plny Jankov Hraskov a pod. Nedavno som si menila meno a nikto ma neblokoval. Nikto ta nenuti zverejnovat svoje osobne udaje,je to kazdeho dobra vola.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. nov 2023

@lupienokruze a kde prosim ta, vies postup ? ja to tam neviem najst extremne neprehladne je to

lilope
5. nov 2023

@lupienokruze hlúposť, nikomu pre nereálne mená účty neblokujú. Možno je to proti pravidlám, ale nerobia to. Keď ani len neblokujú alebo nemažú podvodné účty, neustále nahlasované ako falošné, ktoré klamú užívateľov, čo by mala byť ich povinnosť. V istých skupinách nonstop podvodníci ponúkajú otrepané pôžičky v miliónoch eur či darovanie majetku, lebo zomierajú na rakovinu, nonstop ich viacerí nahlasujeme a FB absolútne nič nerobí. Ale keď niekto nahlási tvoj komentár, ktorý je slušný a nič neporušuje, tak ti ho zablokujú. Veľmi by ma teda zaujímalo čo za amatéri o tom rozhodujú. Či je to len hlúpy robot, ktorý nerozumie slovensky.

iwesska
6. nov 2023

@lupienokruze Urcite FB svoj OP davat nebudem. Mne je srdecne jedno,ci ma zablokuju alebo nie. Moj zivot na FB nestoji. Ale ozaj nechapem,preco by blokovali nejaky 15r.stary ucet na ktorom zarabaju skrz reklamy.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz