Baby robim objednavku za nemale peniaze zadala aom cislo karty vtalo mi ho nompise ze nula bodov som ziskala
Preco??
Nepripišu ich za max den, ale je to až za 30 dní a je to z toho dôvodu, ked to robíš online, aby si náhodou objednávku nevrátila spekulačne a body Ti ostanú ...
dunguju 🙂 aky krasny novotvar
a mas prepojene konta?
@monnci2226 asi ano ked zobralo cislo karty ci?
Body sa ti pripíšu až po odoslaní, lebo niečo nemusia mať na sklade. A ešte budú mesiac i tak blokované je to vždy tak pri ONLINE objednávke ...
@nikoleta999 chapem dakujem a mozem si spetne dako dopisat body za oredoslw objednavky ktore aom robila avsak mi nechcelo zobrat kartu?
Nie nepripisu sa neskor, musis byt prihlasena ked robis online objednavku a automaticky ti tam ukaze kolko standardnych bodov si ziskala a kolko extra z aktivovanych kuponov. Uz v kosiku to vidis.
Spatne ti to podla mna nepripisu, ale mozes im skusit poslat potvrdenie objednavky a ci je to mozne 🤷🏼♀️
Nič sa ti nepripíše keď ti vypísalo, že si získala 0 bodov.
Musíš byť prihlásená, a mať aktivované kupony.
A pochybujem že ti niečo pripíšu dodatočne. To nie je ich chyba ale tvoja že nerobíš ako máš.
@diaszoky ak si objednavala online na stranke, tak tam nez si odklikla tu objednavku v kosiku su body ktore ziskas vidno - po odoslani objednavky sa ti body pripisu do 30 dni. ak si tie body tam nevidela podla.mna nemas prepojene active beauty konto s online nakupovanim. tam na stranke to treba odliknut. spatne sa to neda. jedine ze by si zrusila objednavku.
@diaszoky Priateľovi sa to stalo v obchode pipol kartu spravil veľký nákup a body nikde ... Písala som hneď na podporu a že nie je problém ich dopísať, len potrebujú pokladničný blok, no a ten vkuse môj priateľ vyhadzuje alebo neberie :D takže som nezmohla nič ... Spatne im však ale môžes napísať ...
@milanemila ano vzdy som prihlasena no nikd ymi nic nedali v kamennej predjni ziadna zlava
@nikoleta999 oo to som nevedela
@nikoleta999 no zbohom to iste ako v Dr max v jednom meste som kupovala wobenzym za brutalne peniaze a body nikde ziadna zlava a v inom meste taky darcek toto zdarma zaujimave
@diaszoky otvor si apku, daj moje konto a tam active beauty a budeš vidieť body, daj sem screen 🙂
@diaszoky tu vidíš koľko máš plus blokovane
@valikasikulova idem
Dodatočne ti už body nepripíšu za minulé nákupy. Kedysi sa to ešte dalo, pamätám si, že mi mama aj sestra nosili ich bločky a potom mi na predajni dopísali. Ale už sa to nedá.
@valikasikulova ja appku nemam iba cez lnlie dm objednavam
@sweet20 ale samozrejme, ako kočky písali, ak robila veľký nákup nejaké body tam predsa len museli naskočiť, ak nenaskočilo zrejme nemá prepojenú kartu ... Ale body sa nepripíšu hneď, ale ako som písala ... a potom ich pekne vidno v bodovom centre, že blokované aj ja som ich mala bloknuté skoro mesiac ...
@diaszoky ze co?