Ahojte ako funguje ZOOM? Apku som si stiahla a ďalej neviem treba si tam vytvoriť účet? Alebo ako môžem pozerať video
Zoom je na meetingy. Používali sme v škole v čase covidu
Zoom funguje podobne ako GoogleMeet alebo kedysi skype (ale s tým toho až tak veľa spoločne nemá). Treba vytvoriť účet a buď sa pripájať na meetingy alebo vytvárať vlastné. Počas covidu niektorí učitelia mali takto prednášky. Ja som Zoom využívala pri online doučovaní. 🙂
Ak sa chcete pripojiť k meetingu budete potrebovať kód meetingu alebo presnú adresu. 🙂
@deni9 účet nepotrebuješ vytvárať, stačí ak ti druhá strana pošle pozvánku do video hovoru/miestnosti. Ak chceš založiť svoju miestnosť a pozvať druhých aby pozerali/rozprávali tak si tam urob registráciu.
Bezplatný účet je do 100 ľudí naraz v jednej miestnosti a na 60 minút, potom musí byť 10 minút prestávka a tak sa dá pokračovať.
@deni9 klikneš na link v pozvánke a otvorí ti aplikáciu, napíšeš si meno pod akým tam chceš byť, povolíš mikrofón a kameru a má fungovať
alebo dáš tlačítko Join, zadáš číslo miestnosti, heslo a tak sa pripojíš.
Ešte v nastavení ozubené kolečko si daj "Meetings - Auto-connect to audio - WiFi or cellurar data" aby ti automaticky fungoval zvuk bez zapínania.
Video? Zoom je aplikacia na videomeetingy, ci video streamy pokial viem..