Ako funguje vypnutie aktivity na messengeri?

27. júl 2024

Ak si ju vypnem iba v jednom čete vypne sa v ostatných iných četoch? Či iba v jednom ak tomu správne chápem

sluchatka
27. júl 2024

Ak si to vypnes, tak vsade. Teba neuvidia, ze si aktivna, ale ani ty neuvidis ostatnych, ked su aktivni

autor
27. júl 2024

@sluchatka ďakujem

doriiis
27. júl 2024

Dá sa konkrétny jeden používateľ s ktorým máš ten chat obmedzit a on neuvidí,či si online ani či si si prečítala jeho spravy

autor
27. júl 2024

@doriiis čiže keď kliknem na obmedziť tak zostane to iba v jednom konkrétnom čete takto ?

doriiis
27. júl 2024

Musíš obmedziť iba ten jeden chat a ty pádom obmedzis aj toho jedného cloveka

autor
27. júl 2024

@doriiis ďakujem

doriiis
27. júl 2024

Choď do nastaveni- súkromie a bezpečnosť - obmedzene účty.Klikni na panacika s pluskom vpravo hore a vyber si osobu,ktorú chces obmedzit

autor
27. júl 2024

@doriiis áno viem

earlgrey
27. júl 2024

@sluchatka Úplna somarina, mám to vypnuté a aj tak ľudia vidia, že som aktívná 🤣 vôbec to nefunguje. Ja nevidím kto je aktívny ale ostatní vidia, že som aktívna ja

autor
27. júl 2024

@doriiis klikla som na obmedziť a ukázalo mi kolónku že dotyčná osoba nedostane upozornenie že som ho obmedzila, nevidí aktivitu a čet sa mi po kliknutí na to obmedzenie vymazal automaticky. Tak asi to má tak byť

doriiis
27. júl 2024

Chat sa nevymaze,len sa hodí pod tu kolónku obmedzené účty v súkromí a bezpecnost

xsuzannex
27. júl 2024

@earlgrey a mas to vypnute aj v mobile aj v apke aj v pc? Proste na vsetkych zariadeniach kde chodis?

earlgrey
27. júl 2024

@xsuzannex chodím len na mobile v appke a tam to vypnuté mám už asi rok 😀 inde sa neprihlasujem, lebo ani heslo už neviem 😀 a vážne ľudia vidia, že som aktívna, len ja nevidím kto je aktívny

miamilove
27. júl 2024

@earlgrey musis vypnut priamo aj vo facebook appke , tam je tiez v nastaveniach pod tym ako más blokovane osoby , je tam status kde sa to vypina

earlgrey
27. júl 2024

@miamilove Idem pozrieť, ďakujem

earlgrey
27. júl 2024

@miamilove Vidíš, mala som to zapnuté vo FB appke 😀 ďakujem, tak uvidím, či to teraz funguje

miamilove
27. júl 2024

@earlgrey niet za co 😊 ja to mam tiez tak vypnute a funguje 😁

earlgrey
28. júl 2024

@miamilove No funguje to teraz áno 😀