Ahojte, viem že tento seriál je podľa tureckej predlohy. Viete niekto ako dopadne ? Bude Nada s Martinom ? Čo Simon a Eva ?
Viem že teraz to bude posplietane, ale potom neskôr. A bude ten seriál len na tento rok ? Alebo to už budú potom ťahať dlhšie ? Lebo ten turecký seriál má len okolo 100 časti ale neviem nikde nájsť obsah každej epizódy
@challenger a kde ste to nasli?..kde to mozem pozriet?
@leonka26 na Voyo
@motogirl699 a dali by ste mi link..ale ja som myslela tu turecku verziu..viem ze zajtra je posledna cast
@leonka26 napríklad.. stačí do Google zadať Moja sladká lož online a niečo si vybrať
A pozerali ste niekto tu Turecku verziu? Ako to má ďalej pokračovať?
Turecka verzia je úplne iná ako naša...Pointa je tá istá,ale dej a vedlajsie postavy sú úplne iné.Ale ak pojdu podla nich tak Turecka mama nezomrela,dala sa dokopy s otcom.Neprava mama sa rozisla s otcom dietata,prava mama a otec a dieta byvali spolu,nevyslo to isli sa rozvadzat a o dieta sa sudili,dieta prisudili matke,chcela ju odviest do zahranicia,malá pojedla oriešky a odpadla,matka volala otca a vtedy sa zbadala a odišla sama ale povedala jej ze ju mize prist kedykolvek pozriet...Neprava mama a itec sa dali dokopy a boli stastny 😁Ci to tak bude aj h nas neviem,lebo je to uplne ine...
@aniname1613 čiže akoby Naďa sa rozišla s Martinom a ten sa dal dokopy s Luciou a aj spolu bývali? Potom sa rozišli a záver bol že Naďa ostala s Martinom? Koľko to tam malo prosím sérii, časti?
@mama3015 Ano...Turecká mala jednu sériu a okolo.120 castí...Toto viacej predlžujú...Snažili sa byť spolu koli malej,len im to nevyšlo...Turecka Naďa sa stiahla nech su ako rodina a spoň z diaľky sledovala Hanku...Cosi sami mari ze mala aj zakaz priblizenia sa k malej ale nie som si istá...
@aniname1613 aha už som našla online, tak len 1 séria, 95 častí. Nakoniec aj "Naďa" bola tehotná s "Martinom".
@mama3015 Ano 😁To som zabudla už som to davno videla Tak uvidime,ci bude koniec taky isty,lebo zaciatok bol...😁Ale potom už nič...
Dopadne to fakt že debilne. Práve som videl poslednú epizódu. Nezmysel a a nelogika jeden za druhým. Zaručene z druhej série si nepozriem ani sekundu.