Aké sociálne siete či zoznamky navštevujete ? Okrem koňa 😂 mám insta a koňa to je tak všetko. Badoo je odpad rovnako ako aj pokec. Tinder a Twitter či čo som skúšala a je to na dve veci. Facebook nemôžem mať a nemám. Aké sú podobné známe sociálne siete kde sa dá reálne zoznámiť ? 🤷 Niečo na štýl Facebooku kde sú aj skupiny a stránky
najlepsie sa zoznamis v reali, mozno pred rokmi na tychto netovych zoznamkach nebolo tolko debilov ako teraz.Sestra ma teraz same negativne skusenosti s internetovymi zoznamkami, ci uz vyssie spomenutymi alebo platenymi. Najlepsie pri hobby sa zoznamis prip. v praci, cez znamych...pri cestovani ak nebude korona...
preco nemozes mat fb?
My sme sa zoznámili cez zoznamku, ale už si nepamätám aká to bola. Bol to môj prvý pokus o takéto zoznámenie, prvý chalan, s ktorým som sa reálne aj stretla. Sme spolu desať rokov a máme dve deti 🙂.
Insta môžeš mať a FB nie? Prečo? Koľko máš rokov?
Ja som sa s mužom spoznala na fb 🙂
tiez zoznamila na zoznamke s mojim muzom, ale osobne nedoporucujem.
Vymenovala si všetko , už ostal asi len Grindr :D ( berte to prosím s nadhľadom )
s mojim priateľom sme spolu 5 rokov a zoznámili sme sa cez pokec 🙂 úplne náhodne, bez cieľu nájsť si lásku, len sme sa dali do reči kvôli psom (čo sme mali obaja v profiloch) a iskra preskočila. Tinder som mala tiež chvíľu, ale nebolo to pre mňa. Funguje ako výborný dobíjač sebavedomia, ale to je tak asi všetko 🙂 Podľa mňa sa môžeš zoznámiť na akejkoľvek zoznamke, len treba mať šťastie.
my sme sa zoznámili cez Tinder pred viac ako 2 rokmi.. a náš syn má už 16 mesiacov 🙂
2x som skúsila badoo a obaja psychopati, manipulátori.. Som slobodná mama
My sme sa zoznámili cez pokec.. ale je to už 9 rokov ☺️ odvtedy tam nechodím ale predpokladám, že uchylov je tam statočne, tak ale možno sa tam nájde niekto normálny 😂
Reálne? Vypni internet a choď von........po koronovych opatreniach 😁
Co je kôň? 😃 Ozajstný kôň alebo nejaká zoznamka? To prvy krát počujem toto 😃
Ja som byvaleho spoznala normalnou cestou znicil mi zivot mojho terajsieho priatela som spoznala cez platenu zoznamku sme spolu 4 roky a stale sa lubime a mame spolu dcerku.
my sme sa zoznamili na Badoo, sme spolu 5 rokov a o 2 mesiace sa nam narodi dcerka 🙂