Aké máte skúsenosti s UPC?

martinerik
7. mar 2024

Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s UPC pretože mňa dvojtýždňové nazvime to skúšanie vyšlo 28€.
Bola akcia stredný 500mbit internet za 14€ tak som sa nechal zlákať ako nový zákazník.A že k tomu HBO na tri mesiace zadarmo aj internetová TV s českými Prima stanicami. NO nekúp to. Inštalácia 10€ no nezober to. Vyzeralo všetko super až kým som nezistil že mám rýchlosť namiesto potrebných 400-500mbit len 190mbit. A že garantujú minimálne 250mbit. Bol aj technik a viackrát potvrdil nízku rýchlosť a že to mám vrátiť. Dobre mi poradil. Skúšal som dva týždne a vrátil. No to nespomínam že ich internetová TV nefunguje na TV značky LG a Samsung čo bol moj prípad. Ked som chcel vrátiť router alebo riešil stále problémy s rýchlosťou a výpadkami som vyvolával na linku čo ma stálo min.5€. Neozvali sa naspať len možno dva razy zatial čo ja som musel volať hádam 8 krát. Zariadenie s príslušenstvom som musel posielať poštou poistenou a službou krehké za 8€. V našom meste majú pobočku ale Vám ho neprevezmú.Ani technici nie. Prišla mi faktúra na 15€ za tie dva týždne. Čiže malé otestovanie UPC internetu ma vyšlo 28€.Ani nešiel podla zmluvy. Pingy vysoké takže na hry to nieje. Neviem aké skúsenosti majú iný ale UPC v BB naozaj neodporúčam. Jediné plus je že majú v ponuke české Prima stanice. Vidieť že slovenská firma. Na Orange nedám dopustiť. Dajú Vám na tri mesiace internet stredný úplne zadarmo takže ušetríte pár desiatok eur. A k TV internetovú TV zadarmo. Rýchlosť ide ako má, pingy odozva minimálna. Ideálne aj na hry. Výpadky v BB nikdy takže maximálna spokojnosť aj za trochu vyššiu cenu.

duskomax
21. jún 2024

3 roky posielam do upc výpisy z meraní rýchlosť, ešte bol 300, teraz 500Mbps, reálne: 15-60Mbps. Denné musím reštartovať, potom to ide, zhruba 8 hod. Samozrejme to ovplyvňuje ich tzv archív programov, teda tiež neide. Technik bol asi 3x, naposledy začiatkom júna, pomohlo ako keby som reštartoval. Na druhý deň 60, archiv 0.
Userfriedly v ich apke tv 0, nepraktické ponuky prg , vyhľadávanie, posun v case. Žiaľ nemám inú možnosť, i keď som v Ba, iba ak bezdrôtové... Takže upc TV tiež 0, resp. Pod 10% spokojnost. Dostal som zo 2x aj ich dotazník spokojnosti, nepomáha, len zaťažuje. Normálne mám pocit že to robia naschvál!