Dobrý deň, doteraz som bola u ružového operátora, kde mi skončila viazanosť, chcela by som vedieť ako ste spokojné s oranžovým operátorom...? Dostala som celkom výhodnú ponuku. Vďaka.
a čo vy dve ste v telke? 😂 product placement? 😂 oranžový, ružový... 🙄 však normálne Orange, Telekom, UPC
@zuzanka.zuzu nie 🤣 mne sa to pacilo, tak pokračujem. Len na to UPC mi nic nesedelo 🤣
@sasanka605 ja som nevedela, či to sem môžem napísať, aby to nebolo za reklamu.. 😆
iba ak by si bola majiteľkou toho Orange 😉 si? ak áno, tak budeme sa kamosit? v Gucci majú novú sezónu 😎
@zuzanka.zuzu kiež by som bola 🙂.
mame od Telekomu tv a opticky internet. TV ok, internet ziadna slava, wifi mi ide tak meter od routra. Ak sme s muzom nedajboze obaja na internete, tak jednemu to proste nejde. Ked mala dcera online cez "covid", tak zial nemala, pretoze tak slabe pripojenie, ze az. Technik mi to bol premerat a ze to chce silnejsi router, za mesacny priplatok samozrejme, lebo ze sme v meste a je tam vela rusivych signalov. Takze skonci viazanost a dovi-dopo.
Mame Orange telku ale konci nam viazanost za par dni a aj ked kvalita super (signal) zrusili vela programov kvoli ktorym som ho brala. Mam doma najslabsi Internet od oranzoveho a kludne zvladam HO na nom , asi sa nieco zlepsilo … ale uz neplatim an 6€ ako kedysi 😣
Mame pomaranča od Vianoc, oproti UPC lepsia stabilita rýchlosti a zatial žiadne výpadky. Od ružového partnera sme nemali net. Tv nemame