Ahojte, viete mi niekto povedať aké približne ceny majú fb skupiny? Mam skupinu s 5 tis členmi a dostala som ponuku na odpredaj. Vôbec netuším ako sa to cenovo môže hýbať. Je to aktívna skupina ktorá slúži na predaj . Ak sa niekto vyznate prosim pomôžte mi. Som v situácii kedy skutočne potrebujem peniaze ale nechcem aby som skupinu predala pod cenu ak má vyššiu hodnotu. Ďakujem za každú radu
@falbala132 dekorácie a vlastne handmade made vyrobky
skupiny majú cenu?
@tina1549 áno maju
fíha to je pre mna novinka, ja mám stránku s viac ako 10 tisíc sledujúcimi mala som ju asi predať kým bola aktívna :D
@tina1549 je rozdiel stránka a skupina ale
a ty mas z tej skupiny zisk?
@falbala132 ja predávam svoje výrobky, ale majú rovnaké pozretia ako výrobky inych
@falbala132 čiže inak žiadny zisk ze by som mala pravidelny
Minule som to zahliadla, jedna predávala svoju predajnú skupinu s xy tisíc sledovateľmi/členmi.
Cenu dala že 1000 €.
Mne skoro dekel odvalilo 🤣
Netušila som že i toto sa dá predať, a že by to vôbec dakto kúpil.
Lebo logicky ak som členom jej handmade skupiny, asi sa mi páčia jej výrobky, mám dobrú skúsenosť.
Kúpi to niekto s úplne iným zameraním predaja, nepoznám ho.
Ja odchádzam.
Spýtaj sa aj anonymne na FB učíme sa podnikat
ja len nechapem co z toho ma ten "vlastnik" skupiny...
@falbala132 pôvodný majiteľ €, nový majiteľ členov - potencionálnych zákazníkov.
Bez roboty...
Neviem, preco sa cuduju, ze aj toto je na predaj - zijeme online svet, zijeme na socialnych sietach, zijeme svet, kde sa zaraba na nasej pozornosti a traveni casu na soc. sietach. Ano, skupina s uzivatelmi - potencialnymi zakaznikmi, je uplne normalna vec. V takom svete zijeme.
Kupujuci podnika tiež v handmade preto je to pre neho výborná príležitosť, každopádne skupinu som predala.
A za akú sumu ?
Ak to teda nie je tajné.
Celkom ma to zaujíma.
@maca1984 150
Moj manzel predal svoju skupinu pred par rokmi, tiez mal nieco cez 5tis. A predal ju za 800€
@konikmodry111 ďakujem, že si to teda konet9vala až teraz, čakala som na odpoveď dosť dlho :D
@kiwi3 tam predávajú všetci ľudia, nie 1 človek. Iba sa zmenil admin, nič ine
Posledne dni mam nabite, uz som tu nebola dlhsie 😀
Ja teda celkom nerozumiem.
Máš skupinu, 10tis členov, už ju nechceš mať. Ok. Ako si ju predala? kde si dala inzerát, ponuku? predala si ju ako niečo, čo už nepotrebuješ napr. cez bazár? či podnikáš a predala si ju s dokladom?
@nikaeli nikde nič, napísal mi záujemca do správy či nemám záujem o odpredaj. Ja som na tej skupine nezarabala čiže to nebol môj príjem,
predaj coho, domu, ci kabelky?