Dievcata, mate prosim skusenosti so strankou www.airydress.com ?
Vcera som na nu klikla, ked mi vyskocila nejaka reklama, a dost sa mi paci to oblecko (saty, topy, ...).
Ak niekto odtial objednavate, viete mi dat par praktickych info? Konkretne ma zaujima:
Aka je kvalita oblecenia? Ako sedia velkosti/cislovanie (ci standardne sedia alebo treba objednavat mensie ci vacsie nez clovek bezne nosi)? Ako je to s vratenim tovaru z dovodu, ze oblecenie nesadne ci nepaci sa? Vratia bez problemov peniaze naspat (nie vymenit za iny tovar) alebo robia obstrukcie?
Dakujem pekne.
Nepoznám tu stránku, ale hneď ako som si ju prezrela som videla, že tie veci sú z aliexpressu. Dokonca aj fotky si "požičali". 😅
Ak sa ti tam niečo zapáči, v Ali si podľa foto vyhľadaj ten istý produkt, len výrazne lacnejšie. Cez túto stránku by som neobjednávala.
Čisty aliexpress
Dakujem vam! Z Aliexpresu som nikdy nic neobjednavala, vlastne som na nom ani nikdy nebola, cize v tomto sa nevyznam. Ale teda je to jasne, necham to tak. Ono ceny na tej Airydress stranke su v pripade vysokych zliav (a je ich tamdost) veeeelmi priaznive. :D Cize aj to ma dost lakalo.
@rosannar "paráda"... To by človek akurát všetko vracal.. Ďakujem za skúsenosť, že si napísala.
Urcite NEOBJEDNAVAJ. Ja som objednala asi pred 2 rokmi, sportove saty za 12 eur ale postovne bolo 10 eur. Dosla mi umela, skareda, krivo usita handra a aj velkost bola uplne ina. Vratit sa prakticky neoplati, lebo vratit bolo treba do belgicka.....cele zle.
Ja som si tiež objednala a keďže mi tovar nevyhovoval, chcela som ho vrátit. Cez e-mailovú komunikáciu (adresa bola v balíku s dodaným tovarom(som požiadala o vrátenie tovaru so žiadosťou o udanie adresy na ktorú môžem tovar vrátiť. Ich odpoveď bola že si nemám robiť starosti s vrátením tovaru, aby som nemusela platiť poštovné a tovar že si môžem nechať a pošlú mi peniaze spätne na účet, čo sa aj stalo v plnej výške. 😉
ahojte mamičky. Ja som si tiež teraz objednala šaty na leto z tejto stránky. Kvalita otrasná...čistá umelina. Vobec neboli také pekné ako na obrázku. Aj velkost som si objednala XS ale vobec to nesedí. Sú velké. Tiež som požiadala o vrátenie penazí a že si tovar možem nechať. (keby sa s tými šatami aspon dali okna umyť 🙂) tak ich vyuzijem, ale asi ich len hodim do koša a hotovo) Tak som zvedavá či mi peniaze vrátia.
kolegyna objednávala odtial, po prve: mala poštovne okolo 10 eur, po druhe: kvalita horšia ako od čínana, všetko bola taka umelina leskla a po tretie: objednávala velkost M a bolo to minimálne L-XL