Dnes bol na stranke about you na par hodin velky vypredaj. Nakupila som viac poloziek, ale teraz vecer ako mne tak aj muzovi komplet vsetky objednavky zrusili. Stalo sa vam to? Ja tovar za danu cenu chcem ako postupovat
Aj mne zrušili zaplatenú objednávku
Keď bola viditeľná chyba na stránke ako kód na kód a podobne veci,tak môžu.. ale naštve to...
To je pekne ze chces, ale ked to vypredali a uz viac nemaju, tak objednavky navyse zrusili a peniaze vratia.
Zdravím vás, aj mne objednávku zrušili a teda plánujem to riešiť a zajtra im zavolám, alebo to budem riešiť cez SOI...
@kika25 som velmi zvedava co na soi vybavis, prosim ta napis nam tu zajtra ;)
Idete to dnes nejako riesit?
V podstate sa mozu vyhovorit na obchodne podmienky, s ktorymi pri objednavke suhlasite a v podstate nevyriesite nic. Nie je to pekne, ale osetrene to maju.
Na SOI urcite nic nevyriesite. Suhlasili ste s ich podmienkami (kludne si ich precitajte) urcite je to v sulade. A to ze napr hodinu nieco davate do kosika a je velky vypredaj je jasne ze to nemusi byt uz za 5min… na zare ked su vypredaje uz mam dopredu kosik pripraveny a ani to niekedy nestaci…neblaznite z toho preboha…je to len vypredaj:D
@vanilkovazmrzka volala som na zákaznícku linku, vraj mali včera nejaký technický problém s cenami a preto rušia objednávky
vychádzala som aj z tohto článku https://zive.aktuality.sk/clanok/101834/e-shop-...
napísala som mail do about you tak uvidíme ako to dopadne
Dakujem skusim napisat aj ja e-mail
Vratili vam peniaze, jedine co soi moze je dat im pokutu. Ak to bola zalezitost par minut, ocividny technicky problem, nic vam za tu cenu neposlu… ale to by ma fakt zaujimalo, ze za ake ceny ste to nakupili, ja som si spravila objednavku za 120€ nech vidim ako to zrusia, ale nic nezrusili. A to tam su celkom lacne veci za 10-15€.
@kris_tin257 prepac, ale za tie veci by som viac ani nedala. Keby tam nebola znacka, tak poviem, ze je to od cinana lacna a nevkusna handra.
@kika25 boze ja neviem ale robiť haló pre par handier. Mali daaku technickú chybu podľa mňa. Hneď dávať podnet mi príde dosť mimo. Véd sú to len handry.
@stanulienkat prepacte, ale tato diskusia nie je zamerana na hodnotenie vkusu niekoho a ani na cenotvorbu konkretneho tovaru ci znacky 🙂 ak mate potrebu kritizovat bezte do inej diskusie 🙂
@kris_tin257 tym by som sa nechvalila.
@mapp aj mne všetko zrušili. Zbytočne zabitý čas.