Dobrý den, platí sa niečo ked jim chcem vrátiť tovar? Nesadla veľkosť... Ci ako vraciate tovar vy??? Ďakujem
Treba vypísať priložený formulár, nalepiť nálepku, ktorá je tam priložená, vypísať lístok na poštu doporučený list a odniesť. Neplatíš nič, peniaze vracajú pomerne rýchlo.
@daridari11 ďakujem pekne.... Ste zlaté
@kamowa
Vratia peniaze na 100% asi do 3 dni som mala na ucte
Dobry den, chcela by som sa spytat, balik mi na poste zobrali, ale nevyplnila som podaci listok, bude to vadit? Ak ano, co mam robit prosim? Do balika som vlozila ten list na vratenie tovaru...
@sportinka24 nebude to vadit. Tiez tak castokrat posielam. Len je tam riziko, keby sa balik stratil, ty nemas doklad o tom, ze si nieco posielala...
Ok, dakujem krasne.
Ahojte, stalo sa Vám prosím niekedy pri vrátení tovaru, že ste zabudli do balíka vložiť formulár na vrátenie tovaru? Vrátenie prebehlo potom v poriadku, alebo s tým bol problém? V zhone som balík zalepila, olepila, zaniesla na poštu, prišla domov a pozerám, že formulár leží na stole a obávam sa, aby teraz nebol problém s vrátením.
Ja by som potrebovala poradiť tiež, nenašla som nikde to kde mám vložiť číslo účtu až mi vrátia platbu, ďakujem za radu
@marrya vracaju na ucet z ktoreho bola uhradena platba
Ked si objednate kuriera, nemusite chodit ani na postu. Dojde kurier, zoberie balik. Zdarma.
neplati sa nic