About You - problém s vrátením peňazí

14. máj 2024

Ahojte, prvykrat som objednavala z About You. Objednala som troje botasky. Jedny mi vsak poslali uplne ine. Vratila som im tieto, co poslali ine a este druhe, ktore mi nesadli. Uznali mi vsak vratenie iba tych, co mi nesadli, tych inych nie, pritom som im ich poslala tak ako mi prisli, ani som ich nevyskusala, kedze som take vobec nechcela. Mate s tym skusenosti? Na zakaznicky servis sa mi zatial nepodarilo dovolat. Som z toho v soku, lebo kazdy mi vravel, ze to je seriozny obchod a nakoniec ich vinou nebudem mat ani botasky a ani peniaze.

merrysa
14. máj 2024

Kedy to bolo? Nemôže byť, že tie druhé ti ešte len schvália? Ja som raz tuším riešila, že mi prišlo vyrozumenie len k jednej veci z objednávky a oni mi povedali, že schvaľujú každú položku samostatne. Bolo to už dávnejšie ale ozaj sa mi niečo také mari 🤷

veronicka1901
14. máj 2024

Neviem veru. Ja som odtiaľ objednavala už veľakrát, hlavne pre deti a vždy niečo vraciam, aj viac vecí. Vždy mi to uznali a vrátili peniaze. Kontaktuj zákaznícky servis mailom, ozývajú sa dosť rýchlo.

cackaa
14. máj 2024

Z vlastnej skúsenosti, keď mi prišlo niečo iné ako som objednala (stalo sa mi 2x), tak som napísala o tom mail a oni mi poslali nejaké čestné prehlásenie a to som im mala poslať. V tomto smere je to také komplikovanejšie.

autor
14. máj 2024

Bolo to len dnes doobeda. Teda moze to byt aj samostatne schvalene? To som nevedela. Som sa zlakla, lebo je to takmer 80€, tak snad sa to vyriesi.

personality
14. máj 2024

Tak asi ich nemohli schváliť v objednávke, keď v tej objednávke neboli objednané, ale poslali iné. Určite sa to vyrieši.

livuska124
14. máj 2024

S About You to určite vyriešiš. Objednávala som odtiaľ už hádam 50x a mnohokrát som vracala tovar. Vždy vrátili plnú sumu peňazí. Zrejme ti to pošlú ako druhú, osobitnú platbu. Alebo, ako písal niekto vyššie, kontaktuj zákaznícky servis, či je všetko v poriadku, či dostaneš úhradu za vrátené topánky. Mohla predsa nastať aj nejaká chyba u nich, niekto niečo zabudol.....

saraxyz
14. máj 2024

Nestresuj. Síce som nemala takýto problém, ale už sa mi stalo, že v jednom balíku vrátené ale schvalovane po jednom.

pandorra
14. máj 2024

Co mam ja skusenost, schvaluju jeden tovar po druhom..

bebebi
14. máj 2024

Ako vravia vyššie, niekedy to rozdelia do viacerých mailov. Určite ti to aj v maili s prvými botaskami píše. Treba čítať všetko, aj to, čo je malými písmenami.

vanilkovazmrzka
16. máj 2024

Mne sa stalo to iste, v krabici mi prisiel uplne iny model, vratila som tak ako vzdy a vratili mi peniaze. Nie som si ista ci som pisala aj mail alebo do recenzie, zda sa mi ze ano. Ale podla mna by vratili peniaze aj keby nic nenapisem.

vanilkovazmrzka
16. máj 2024

A ano tiez sa mi stalo niekolko krat, ze ked som vracala napriklad 4 zo 6 poloziek, tak platba mi prisla rozdelena, napr v prvej casti za jednu polozku a v druhej za zvysne 3. Takze zatial nerob paniku, moze byt medzi tym aj par dni.