Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti so stránkou ABOUT YOU OUTLET?
@simonecka64 nemusis sa bat, je to spolahlivy obchod. Aj zalando lounge je podobny portal napriklad.
@vanilkovazmrzka oficiálna stránka about you ti znie ako fejk? A podľa čoho si tak usúdila?
@tinkavvv aj ste z tadiaľ objednali ? Prišlo všetko ako malo?
@janai1 ako fejk mi znie about you outlet.
@vanilkovazmrzka :D super.nepoznam ale mam potrebu sa vyjadrit aj ked viem o tom ho .o.preco zeny?:D
@simonecka64 moj syn tam pravidelne nakupuje.kvalitne veci za dobre ceny.ziadne alliexpresacke handry, neboj.vzdy vsetko prislo ako malo.niekedy maju este aj skvele zlavy
@simonecka64 je to spoľahlivá stránka a sú tam kvalitné veci. V prípade že by sa ti niečo nepáčilo alebo bolo malé alebo veľké môžeš vrátiť na ich náklady a vrátia ti peniaze na účet. Úplne kľudne si objednaj. Majú veľký výber.
@simonecka64 zabudol som ešte jednu vec že platiť môžeš aj pri preberaní tovaru
Prvýkrát o tom počujem, pravdepodobne to bude niečo nové? Myslím ten Outlet, nie AY
@simonecka64 dnes mi prisli z about you outlet cizmy, tie su v poriadku, no namiesto šiat mi poslali nejake nadrozmerne nohavice, šaty sa im vypredali, pricom som ich objednavala v piatok a nemaju snahu ani nijak vyjst v ustrety, proste ich to mrzi a dovidenia, takze na oslavu si mozem zhanat nove
No ja mam osobnú skusenost. Objednala som si topánky začiatkom októbra a do dnes 19.11. stále neprišli :( keď som písala na zákaznícky servis tak odpovedali rýchlo ale topanky mi stále neprišli. Keď už sme pri tom idem im napísať znovu :D
Nepoznam, ale znie to ako poriadny fejk.