Poprosila by som reálne skúsenosti so zväčšením pier kyselinou hyalurónovou . rozmýšľam nad zväčšením pier,viete mi niekoho odporučiť,kde to neodflaknu?máte nejakú reálnu skúsenost? ďakujem
@alzbeta311 no práve tam som rozmýšľala,takže neurobil dobre?
Nieeee prosím len tam nieeeee 😂🙏 škoda, nemám foto žiadnu ale isto nie. Keď je gynekolog, nech robi to a poriadne. A nie este aj plastickeho chirurga a dopada to tak ako to dopadá. 250e daj zarobiť radšej niekomu, kto to naozaj vie.
@alzbeta311 no len komu...nejako neviem nájsť žiadne recenzie
Možno ti este nejaké baby napíšu nejaké odporúčania. Ja uz by som do toho druhy krat nešla. Kyselina sa musi celkovo dopichavat kazdeho pol roka. A ak by to malo stale take iste nasledky tie prve dni tak by som sa obesila 😂 take opuchy, modriny, hrozné . Viem si predstaviť aj inde tie peniaze využiť
@alzbeta311 veď uvidím,či ešte niekto napíše
Skús sa informovať v salóne Le Mar Beauty v Ilave, sú aj na facebooku aj instagrame, robí to skúsená lekárka
Prosím ťa nikdy v živote k Petrikowskemu nechoď . Mne dávala iná Dr pery ktoré mi on robil , do poriadku rok . Nikdy v živote ani zadarmo ani keby mi aj za to zaplatí už k nemu nepôjdem.
@paris1813 ďakujem z upozornenie,po vašich skúsenostiach veru nepôjdem.a ktovie či vôbec pôjdem,keď to má taký krátkodobý účinok
Mne pery držia cca rok
@paris1813 a ty chodíš kde?a cena prosím ťa?nemáš žiadny problém po doplnení?
do ZA do Navan Klinik. Niekedy sa oplati cestovat pre pekne pery, lebo ak ti ich niekto pokazi aj tak budes musiet davat opravovat. Cena cca 250/ml ale oni vedia vycarovat krasne pery aj s polovicnym mnozstvom...Ziaden problem nikdy nebol
@paris1813 ďakujem
Aaaa ja som naletela 😔 teraz ..cerstva ...akoze totok asi treba nahlasit...Ilavu
@monikapotvorka fúha bola si u Petrikowskeho ?????
@paris1813 ano
@monikapotvorka a ale su tvoje dojmy ?
@paris1813 velmi sa hnevam...A dufam to snim doriesim.lebo nas je teda viac ..za take peniaze akoze som mohla ist aj do Ba
@monikapotvorka môžem napísať súkromnú správu ?
Ano piste
Je viac dievcat skusenost Ilava zväčšenie pier???Ak ano piše aj SS alebo sem ..Dakujem
Neviem kde to neodflaknu, ale viem kde to odflaknu. Nechod prosim ta do Ilavy gynekologovi Petrykowskemu 🙏