Voľné miesto pre dieťa v škôlke - okres Ilava, Púchov

leovamaminka
30. okt 2021

Ak by ste vedeli o voľnom mieste v škôlke pre 3 ročne dieťa hneď alebo od januára 2022 prosím napíšte my musím zmeniť škôlku ktorú navstevuje maly dakujem.

alzbeta311
30. okt 2021

A kde navstevuje škôlku maly? V ilave, koseci, ladcoch, belusi? Nekonkretizovala si, ktorej sa vyhybas

leovamaminka
autor
30. okt 2021

@alzbeta311 ladce tejto sa chcem vyhnúť

katenka858
30. okt 2021

@leovamaminka skuste Dolne Kockovce..tam by mali byt este volne miesta...inak v Puchove vsetko obsadene

leovamaminka
autor
30. okt 2021

@katenka858 do kockoviec som volala a povedala pani riaditeľka že momentálne nemá nič voľne

katenka858
30. okt 2021

@leovamaminka no tak to ma mrzi...moj mladsi bude mat v januari 3, ale tiez mi ho nikde nezoberu, vsetko plne...az v septembri...starsi je teraz predskolak a v jeho skolke bolo iba 7 miest volnych od tohto septembra

alzbeta311
30. okt 2021

@leovamaminka mozem sa prosim spytat, preco, z akeho dovodu sa chces vyhnut ladeckej skolke? Byvame taktiez v tejto lokalite a do buducna by som si rada spravila prieskum pre a proti. Ďakujem veľmi pekne ak odpovieš 🙏

leovamaminka
autor
30. okt 2021

@alzbeta311 osobne ti môžem povedať s čím som sa ja stretla

alzbeta311
30. okt 2021

@leovamaminka budem len rada, ak mozes napises mi sukromnu spravu?

leovamaminka
autor
30. okt 2021

@alzbeta311 odkiaľ si ?

alzbeta311
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
selu11
30. okt 2021

@leovamaminka Neviem či pomôže, ale my sme našu odhlásili zo škôlky Rozprávkovo v Dubnici nad Váhom (elokované pracovisko). Nástup mala mať od januára.

leovamaminka
autor
30. okt 2021

@alzbeta311 so školkami je problém plne všade ale skôr si daj prihlášku do kosece ak môžem poradiť ako do ladiec vôbec keby som vedela ani si nepodám len v skratke jednu učiteľku zevraj už právne riešia z predošlého roka zevraj prelepovala usta lepiacou páskou deťom facky lietali a podobne.dozvedela som sa že z upratovačiek učiteľky zrazu sa stáli a chovaju sa nevhodne môj maly neplače a začal mat z nich strach a blok a začal sa pocikavat doslova hulakaju po deťoch a namiesto aby sa o deti starali tak take čo neobsedia posielajú po hodine domov alebo si vymyslia že doeta má sopel a podobne takze by si bola skôr stále doma s malým ako ja a platila za nič v skratke

leovamaminka
autor
30. okt 2021

@selu11 ďakujem vyskúšam kazdopadne

alzbeta311
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leovamaminka
autor
30. okt 2021

@alzbeta311 to mimco sú súkromné jasle platíš cca 10-12€ na deň a ti chodia aj von zatiaľ čo deti v normálnej škôlke sú len na dvore najmensie pod jedným stromom lebo väčšie sú na preliezkach a až keď prišiel vplivny otecko sa to začalo s právnikmi riešiť a rieši sa to zevraj doteraz po sudoch.a dalsia čo je tam problémová a vylučuje deti zo škôlky a dáva diagnozi deťom aj keď nieje lekárka byvala starostova dcéra a to sa vie 12 rokov o nej a nerieši sa to aj keď rodicia riešili sťažnosti a riaditeľka nevedie škôlku ale učiteľky riaditeľka učí tiež a v kancelárii ju nájdete max jednu hodinu nemá poňatia čo sa deje v triedach takze si robia ako im vyhovuje ja som dieťa odtiaľ zobrala nepotrebujem aby mal bloky z nich a stresy zo škôlky bohvie čo tam s deťmi robia

leovamaminka
autor
30. okt 2021

@alzbeta311 staci ísť na decke ihrisko a dozvieš sa viac od iných mamičiek alebo oteckov mne jeden otecko povedal že mala mu povedala že sa boji tej zlej učiteľky v škôlke že keď nechce spat že ju bije po zadku a rukách to my úplne stačilo za ten krátky čas plus ako sa chovajú voči mne ako rodičovi prístup nula bodov tam

alzbeta311
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leovamaminka
autor
31. okt 2021

@alzbeta311 určite by som sem deti nedávala budú sa vyhovárať na adaptacny proces a dieťa Vám budú dávať po hodine domov aby sa dietata zbavili a na otázku prečo môj maly keď neplače nemôže byt dlhšie odpoved učiteľky že hádam jej ja nebudem rozkazovať dokedy dieťa bude v škôlke takze no coment.choďte sa pozrieť niekedy na dverách tried vyvesené učiteľky a možno jedna má titul Mgr.

atika11
31. okt 2021

@leovamaminka učiteľka v MŠ nemusí mať titul Mgr.-to je učiteľka,ktorá okrem predprimárnej pedagogiky aj elementárnu,teda môže učiť na ZŠ.Ale učiteľka v MŠ má vyštudovanú spgš,takže nemá Mgr.titul,ale má znalosti z predškolskej pedagogiky.Ja som tiež ten prípad,že nemám pred menom Mgr

leovamaminka
autor
31. okt 2021

@atika11 ale tu sú veľmi rýchlo z upratovačky učiteľky. Ja mám proste zlu skúsenosť preto hľadám inú škôlku

xanti111
28. nov 2021

@leovamaminka absolutne s tebou suhlasim a tiez by som sa tejto skolke vyhla... mala som docinenia s touto ucitelkou, ktora mi posielala dieta domov a stanovovala diagnozu

leovamaminka
autor
29. nov 2021

@xanti111 no tu sa všetci kompetentný robia že v škôlke žiadny problém nemajú a nikdy nemali.malého som odtiaľ zobrala a spravila som najlepsiu vec nemá žiadne bloky a napreduje.a druhu škôlku uz riešim.snažia sa len tutlať problémy ktoré tam majú x rokov.