Ak by ste vedeli o voľnom mieste v škôlke pre 3 ročne dieťa hneď alebo od januára 2022 prosím napíšte my musím zmeniť škôlku ktorú navstevuje maly dakujem.
@alzbeta311 ladce tejto sa chcem vyhnúť
@leovamaminka skuste Dolne Kockovce..tam by mali byt este volne miesta...inak v Puchove vsetko obsadene
@katenka858 do kockoviec som volala a povedala pani riaditeľka že momentálne nemá nič voľne
@leovamaminka no tak to ma mrzi...moj mladsi bude mat v januari 3, ale tiez mi ho nikde nezoberu, vsetko plne...az v septembri...starsi je teraz predskolak a v jeho skolke bolo iba 7 miest volnych od tohto septembra
@leovamaminka mozem sa prosim spytat, preco, z akeho dovodu sa chces vyhnut ladeckej skolke? Byvame taktiez v tejto lokalite a do buducna by som si rada spravila prieskum pre a proti. Ďakujem veľmi pekne ak odpovieš 🙏
@alzbeta311 osobne ti môžem povedať s čím som sa ja stretla
@leovamaminka budem len rada, ak mozes napises mi sukromnu spravu?
@alzbeta311 odkiaľ si ?
@leovamaminka Neviem či pomôže, ale my sme našu odhlásili zo škôlky Rozprávkovo v Dubnici nad Váhom (elokované pracovisko). Nástup mala mať od januára.
@alzbeta311 so školkami je problém plne všade ale skôr si daj prihlášku do kosece ak môžem poradiť ako do ladiec vôbec keby som vedela ani si nepodám len v skratke jednu učiteľku zevraj už právne riešia z predošlého roka zevraj prelepovala usta lepiacou páskou deťom facky lietali a podobne.dozvedela som sa že z upratovačiek učiteľky zrazu sa stáli a chovaju sa nevhodne môj maly neplače a začal mat z nich strach a blok a začal sa pocikavat doslova hulakaju po deťoch a namiesto aby sa o deti starali tak take čo neobsedia posielajú po hodine domov alebo si vymyslia že doeta má sopel a podobne takze by si bola skôr stále doma s malým ako ja a platila za nič v skratke
@selu11 ďakujem vyskúšam kazdopadne
@alzbeta311 to mimco sú súkromné jasle platíš cca 10-12€ na deň a ti chodia aj von zatiaľ čo deti v normálnej škôlke sú len na dvore najmensie pod jedným stromom lebo väčšie sú na preliezkach a až keď prišiel vplivny otecko sa to začalo s právnikmi riešiť a rieši sa to zevraj doteraz po sudoch.a dalsia čo je tam problémová a vylučuje deti zo škôlky a dáva diagnozi deťom aj keď nieje lekárka byvala starostova dcéra a to sa vie 12 rokov o nej a nerieši sa to aj keď rodicia riešili sťažnosti a riaditeľka nevedie škôlku ale učiteľky riaditeľka učí tiež a v kancelárii ju nájdete max jednu hodinu nemá poňatia čo sa deje v triedach takze si robia ako im vyhovuje ja som dieťa odtiaľ zobrala nepotrebujem aby mal bloky z nich a stresy zo škôlky bohvie čo tam s deťmi robia
@alzbeta311 staci ísť na decke ihrisko a dozvieš sa viac od iných mamičiek alebo oteckov mne jeden otecko povedal že mala mu povedala že sa boji tej zlej učiteľky v škôlke že keď nechce spat že ju bije po zadku a rukách to my úplne stačilo za ten krátky čas plus ako sa chovajú voči mne ako rodičovi prístup nula bodov tam
@alzbeta311 určite by som sem deti nedávala budú sa vyhovárať na adaptacny proces a dieťa Vám budú dávať po hodine domov aby sa dietata zbavili a na otázku prečo môj maly keď neplače nemôže byt dlhšie odpoved učiteľky že hádam jej ja nebudem rozkazovať dokedy dieťa bude v škôlke takze no coment.choďte sa pozrieť niekedy na dverách tried vyvesené učiteľky a možno jedna má titul Mgr.
@leovamaminka učiteľka v MŠ nemusí mať titul Mgr.-to je učiteľka,ktorá okrem predprimárnej pedagogiky aj elementárnu,teda môže učiť na ZŠ.Ale učiteľka v MŠ má vyštudovanú spgš,takže nemá Mgr.titul,ale má znalosti z predškolskej pedagogiky.Ja som tiež ten prípad,že nemám pred menom Mgr
@atika11 ale tu sú veľmi rýchlo z upratovačky učiteľky. Ja mám proste zlu skúsenosť preto hľadám inú škôlku
@leovamaminka absolutne s tebou suhlasim a tiez by som sa tejto skolke vyhla... mala som docinenia s touto ucitelkou, ktora mi posielala dieta domov a stanovovala diagnozu
@xanti111 no tu sa všetci kompetentný robia že v škôlke žiadny problém nemajú a nikdy nemali.malého som odtiaľ zobrala a spravila som najlepsiu vec nemá žiadne bloky a napreduje.a druhu škôlku uz riešim.snažia sa len tutlať problémy ktoré tam majú x rokov.
A kde navstevuje škôlku maly? V ilave, koseci, ladcoch, belusi? Nekonkretizovala si, ktorej sa vyhybas