Mamičky z Novej Dubnice

lanugo
1. mar 2010

Ahojte,hľadám mamičky z Novej Dubnice s ktorými by sme okrem kočíkovania riešili aj rozne iné veci, aby sme na tej materskej nestagnovali? 😉

cestovatelkaandrea
1. mar 2010

Ahoj lanugo. Ja som z Novej Dubnice. Momentalne ale zijem v Holandsku. Takze ak chces mozem riesit rozne veci aspon takto na dialku 😉

moni1412
23. mar 2010

lanugo ja sa obcas na Novej vyskytujem. mam odtial manzela a hlavne v lete tam obcas travime cas a veru sa ani nemame s kym poprechadzat 🙂

cestovatelkaandrea
24. mar 2010

Ahojte, tak ja budem na Novej Dubnici od 3-10.4. Prideme pozriet na SR na Velku Noc 😉

miskamisko
6. apr 2010

Ahoj ja som sa teraz nedavno dostahovala do Novej Dubnice a sice este niesom mamicka. Tak som sa aspon chcela spytat na nejakeho dobreho gynekologa tuto alebo v okoli a opytat sa ci mate niektora skusenosti s DR. marcekom ( lekar pre dospelych). Moc Vam Dakujem s priatelom chystame svadbu na buduci rok a hned potom by sme aj chceli zacat pracovat na babatku

moni1412
9. apr 2010

miska ja sice nie som odtial, ale poznam tam par ludi a kamoska z NDCA chodi ku gynek. do Puchova - neviem presne ako sa vola, ale velmi si ho chvali, je to trochu od ruky, ale vraj je super 🙂 odkial si sa prestahovala?

cestovatelkaandrea
13. apr 2010

miskamisko- ked som byvala na Novej Dubnici tak som chodila ku gynekologovi Dr.Mokras. Vtedy ordinoval aj na Novej Dubnici. Dnes ma ordinaciu uz iba v Dubnici nad Vahom. ale mohla by si skocit za nim tam. ordinaciu ma v dubnickej poliklinike.
co sa tyka dr. Marceka tak s nim skusenosti nemam. Zastupoval vzdy otcovu doktorku ked bola na dovolenke alebo PN. Otec sa na neho nikdy nestazoval. Vraj je to ten typ dr, ktory zbytocne vela nekeca a nikdy nedal otcovi zbytocne vela liekov. Co sa akurat otcovi zdalo niekedy divne, tak ho sem tam vysetroval od stola 😀 (dufam, ze vies co myslim).

julianka777
13. feb 2011

ahojte🙂 ja som momentalne novodubnicanka.Inak som rodena Dubnicanka 🙂 tak ak mozem rada s vami poklebetim 😀

katulastraka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz