Ahojte 🙂 viete mi poradiť,kde v okolí Ilavy kúpim detské pyzamo čo sa nerozpadne po dvoch praniach?Za prijateľnú cenu (do 15€)....Bola som v Slovenke ale tam sa mi tie ceny začnú byť dosť vysoké...
Ďakujem
Slovenka je drahšia, ale ak deti dedia, určite posunies nevytahane pyžamo. Prip. kúp väčšie číslo, nohavice aj rukávy nech sú s patentom, tam väčšie číslo až tak nevadí, vydržia dieťaťu dlhšie. Slovenka má husto tkanu bavlnu, kvalitnú, nie ako Lidl, či iné reťazce. Kúpila som synovi, zdedila dcéra, neterka, momentálne synovec, stále nositeľné, a nielen z núdze cnosť.
@dancul8228 detský obchod veverička v Dubnici
@dancul8228 a k veci, pyžamá má syn z Tesca alebo od číňanov a teda vždy ho prežili (vydržali, kým z nich nevyrastol a ešte aj synovec podedil)
@dancul8228 nosíme väčšinou pyžamá z lidla ci už overal alebo tričko a gate ale no stále sú rovnaké. Ono nie všetko tam je ok ale kúpa pyzamiek sa podarila 🙂
Vevericka v dubnici.maju tam slovensky tovar
Objednaj z nextu. Postovne zadara. Kvalita vysoka. Dizajn pekny.
Ďakujem vám zienky za rady 🙂 veľmi pomohli pokukám všetko čo ste písali 🙂
@dancul8228 za 12 eur ma v Pruskom v tom sekaci,ma tam vzadu aj nove veci a vacsina slovensky vyrobcovia 😉
@dancul8228 v Dubnici vo vevericke. Ale ja som napr.spokojna aj s Lidlom
No len tie zo slovenky ti vydrzia navzdy 🙂 Nie som z tvojho okolia, ale je napriklad aj slovensky japitex (maju aj eshop), pripadne nam aj tesco detske veci celkom vyhovovali (bavlnene) a tie nemaju extra vysoke ceny. A zase ten rok urcite vydrzia kym z nich dieta nevyrastie. Detto mame pyzamky aj z Tchiba.