Čaute 😊 Ako dlho mali vaši drobci teplotu po 1. očkovaní (do oboch nožičiek)?
My sme mali asi 4 dni mierne zvýšenú len do 37,5 ( vždy mu to takto vyhuplo na obed a večer inak vpohode). Ale od vtedy ma už stále od 37,2-37,6. Na 7. deň som sa šla spýtať lekárky a vraj to môže trvať aj 10 dní, že dieťa si stále ešte buduje imunitu. Dnes je to 13. deň a stále 37,6. Máte niekto podobnú skúsenosť. Je to naozaj normálne??😕
@lubik87 meriam infračerveným teplomerom. Od stredu čela sa prechádza svetielkom až po spánkovú tepnu, vo vzdialenosti 3-5 cm. Už som návod študovala viackrát či to nerobím zle. Dokonca som merala sebe aj partnerovi teplotu a nám namerali normálnu, takže teplomer by mal byť ok.
@21ivka malym detom sa meria teplota v konecniku a nie tymito vymyslami
Neviem, nemerala som im teplotu ako najata cele dni, max, ked sa mi zdalo dieta nepokojne a horuce...
@lubik87 ďakujem, tak budem teda radšej v zadočku aj do budúcnosti odmeriavať. Nemyslela som si že by to mohlo u bábätiek tak skresľovať. Nám z mužom to meria normálne hodnoty, aj v nemocnici som sa s týmto teplomerom stretla (Thermoval od Hartmannu). Ale tak dám nám na starú dobrú klasiku ako odporúčaš 😊
Tie moderne infra su dost presne. A najme ked si predtym merala 100 x teplotu a mal medzi 36.6-37 a teraz ma odrazu 37.6 tak ano je to zvysena teplota. A nebuduje imunitu ale bojuje s nasledkami ockovania najme s hlinnikom a formaldehydom vo vakcine.
@21ivka kde meriaš a ako ?