Zvracanie štvormesačnej po prvom očkovaní

miriam7979
12. nov 2020

Ahoojte baby stretla ste sa stym niektora alebo myslite si ze je to vedlajsi ucinok ockovania? 🤔utorok som bola s malou na prvom ockovani zakladnom co sa robi v 4 mesiaci ... malicka vsetko zvladla super ani teplota neprisla nic ale o dva dni my zacala sen tam sa vyvracat 4 krat za den jr na umelom mlieku stale na takom istom co bola aj predtym a ma aj hnacku 🤔volala som dr. Dneska a on ze to nema stym ockovanim nic spolocne zze to jej prejde ta hnacka ze to zvyknu mat deti a tak no...myslite si ze ma taku reakciu nato ockovanie alebo? Riesit to mam jej nejako ci to prejde samo? Dakujem za odpovede 🙏🙏

lenuska9999
12. nov 2020

Keby to bola reakcia na očkovanie , tak by sa ukázala už v ten deň a nie 2 dní po Tom.. môj názor

abbey1
12. nov 2020

@miriam7979 Vygoogli si pribalovy leták vakcíny. A radšej malú sleduj. Ak by sa zhoršovala, alebo by sa ti čokoľvek nezdalo, určite kontaktuj dr a nedaj sa odbiť. Môže to byť zhoda náhod, že chytila nejakú virózu, ale i následok očkovania. Radšej treba byť opatrný.

lienka.7
13. nov 2020

@miriam7979 ako vracia? Vsetko co spapa? Alebo len si grcne?
Tiez ako pise
@lenuska9999 reakcia by bola skor ako 2 dnoch.
Mne sa moja v ten den jedine ale ze strasne dokakala a bola ospala, ale nepamatam, ze by grckala. Neberiem bezne grcnutie si.
Nozicky ma ok? Nema nic zapalene? Horuce? Tam by si tiez mala reakciu ....

nikoll1234567
14. nov 2020

@miriam7979 aj moj vracal po ockovani, nic ho nebavilo, pediatricka mi na to tiez povedala ze to nie je z ockovania ale nepresvedcila ma, poznam si dieta

jankali31
13. dec 2020

@miriam7979 dobrý deň a ako teraz mala je v poriadku už? Dávali ste aj druhé preockovanie už?

bejka90
13. feb 2021

Ahojte, pozyvam vas dat like na moju stranku na facebooku: Ako sa nas zivot zmenil po ockovani...... ak mate negativne skusenosti, podelte sa s nami