Zlý spánok po očkovaní v 15. mesiaci

danielocka32
10. júl 2020

Ahojte mamičky chcem sa opýtať ci sa tu najde niekto s rovnakým problémom .Pred dvoma dnami som bola ockovat syna v 15 mesiaci ( mums, osýpky, rubeola) pekne nam v noci spaval no po ockovani to je hruza ,plac, nervozita, ani na rukach nechce zaspat , každých 15 minut plac...stretli ste sa s niecim podobnym? Ak ano kedy to u vas preslo.dakujem za vase odpovede

sara07
10. júl 2020

ano my sme to mali u najstaršieho , dovtedy ukažkovy spachtoš , ale my sme mali dva dni teploty ale spanok sa zrovnal tak ked mal 4 roky
že prespal ako predtym celu noc bez budenia, prehadzovania, plaču a uspavanie to bolo iny level ,ale kedy začal normálne zaspavat to presne neviem , tak 6rokov cca to neviem presne teraz má 11 a je to všetko ok aj so zaspavanim
podstatné je že to prešlo

sasa1310
10. júl 2020

@danielocka32 veď to máš napísané v príbalovom letáku ako nežiadúci účinok.
nervozita

· nezvyčajný plač

· neschopnosť spať (insomnia)

a je ich omnoho viac.

danielocka32
autor
10. júl 2020

@sasa1310 ja som pribalovy letak nevidela ani doktroka mi nic nespominala

sara07
10. júl 2020

@danielocka32 aj mne tvrdili že z toho to nie je , ale tak taká zmena nie je len tak
ked pôjdeš nech ti to zapíšu do karty alebo môžeš aj sama nahlasit nežiaduci učinok lebo mudr na to doslova kašlu
https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-ve...
prešlo teraz je to v poriadku ale užili sme si

sasa1310
10. júl 2020

@danielocka32 treba čítať, keď idete očkovať

danielocka32
autor
11. júl 2020

@sasa1310 ja som to v ruke ani nemala, keby som mala tak jasne ze si to aj precitam,lekarka to mala uz v ambulancii pripravené a nic mi ohľadom takeho neziaduceho ucinku ani nepovedala

sara07
12. júl 2020

@danielocka32 to je bežny postup, mudr rátaju že ak niečo nájdeš si informacie sama ale len tie ktoré vyhovuju , a hlavne nie mk to je čisté zlo

danielocka32
autor
12. júl 2020

@sara07 kamaratka co davala ockovat ,mi hovorila ze mali to iste ,trvalo to 3 dni a musim poklopat ze uz je dobre 🙂 tu to noc spal uz pekne

sara07
12. júl 2020

@danielocka32 tak je super ked ste to mali len tak kratko

kristina100
26. aug 2020

@danielocka32 ste si mali vypytat letak nech vam ho ukaze tak sa to robi a uz sa rozhodnite ci mu to date alebo nie