Ahojte. O pár dni mám ist s malou na kontrolu, a keď bude ok tak aj ju majú očkovať , ale v celom okrese je žltačka. Ja bývam mimo okresu.
Idú jej zúbky a občas zakasle. Lekárka nám odporúčala ist skoro rano, kým tam nebudú ľudia.
Myslite si že je ok ist ? Alebo radšej nie ?
Čo by ste robili na mojom mieste ? Lebo to môže trvať aj ďalšie 2 týždne.
Zase nechcem byt za hysterku, ale bojím sa.
@anavixy ahoj, no bojím sa že to chytí. Lebo už mi vyvolávajú rodičia že neísť a pod.
Ale ved ak idete autom a v cakarni nebude nic a nikoho chytat, tak to nema ako chytit. Zbytocna obava, treba si zobrat dezinfekciu na ruky a vybavene.
Toto je žltačka "špinavých rúk", takže ak budeš dodržiavať hygienické opatrenia, umyješ sebe aj dieťaťu ruky po návšteve dr., tak to bude v poriadku.
U nás berie pediatrička deti na očkovanie prednostne, práve aby v čakárni niečo nechytili…išla by som určite, veď v čakárni strávite minimum času, rovno sa po príchode hláste, že ste tam.
ak mate obavy, kludne ockovanie posunte, svet sa nezruti
Keď idem s malým na očkovanie tak sebe aj jemu dám rúško. V čakárni veľa krát deti hrozne kašlú a ani si nedajú ruku pred ústa.
A teraz coho konkretne sa bojis? Toho kasla ci zltacky? Podla mna nie je dovod neist. Zltacku nechytis vzduchom. Obcasne zakaslanie nie je dovod na odklad ockovania, zubky uz vobec nie.