Ahojte baby. Ja sa chcem len spýtať či môže mať malá následky po očkovaní. Dnes ráno sme boli na očkovaní malá sa zdala zdravá, živá ako vždy bez teploty a známok choroby, ešte aj papala ako vždy. Doktorka ju tak zaockovala, osipky, rubeola... O 21:30 malá zvracala, najprv ma napadlo ze asi z očkovania. Ale zvraca už aj manžel takže to bude vyroza. Môže to mať negatívny vplyv na očkovanie?
ja si myslim, ze moze a nemusi. Na to Ti nikto jednoznacne neodpovie, kedze nevedno, aky bacil ma dcera v sebe, ci len nieco zjedla, alebo je to v niecominom......drzim palce a skore uzdravenie zelam
Môj syn ked mal rok tak bol na očkovaní a večer mi potom začal kašľať, čiže zjavne už bol v inkubačnej dobe. Nič mu nebolo, ale tiež som sa zľakla. Keď som to hovorila sestre, spomenula si že aj jej sa to stalo s dcérou a tiež nič.
na očkovanie nie ,ale skôr kombinácia očkovania a črevnej chrípky a celkovo u tak malého dieťaťa pozor na zvracanie ,lebo hrozí dehydratácia...ak by nastúpila teplota a zhoršoval a stav určite treba ísť do špitála a informovať aj o tom ,že je čerstvo očkovaná...