Ahojte, chcem sa spýtať, či sú tu nejaké maminy, čo majú zaočkované dieťa vakcínou Bexsero. Ak áno, chcem sa spýtať, ako ste ju zohnali a koľko stála. Moja dcéra má 3 roky, je zaočkovaná Nimenrixom a chcela by som jej dať aj Bexsero. ďakujem
@zenaajmama no my máme HU ďaleko. Skôr by sme v ČR. Hádam sa to bude dať
Ak ti to u nás dr predpíše, tak by sa to malo dať.
Ja som už vakcíbu v maďarsku kupovala takto.
Baby, ja to píšem snáď v každej téme o ockovani. Veľký pozor na takéto amatérske prenášanie vakcín, sú veľmi citlivé a ak sa nezachova cold chain v žiadnom prípade nepoužívajte
Syna mam cerstvo zaockovaneho touto vakcinou u dr bakosa v Inštitúte očkovania a cestovnej medicíny. Nemusis si ju nikde zhanat. Len aj riadne stoji-tusim 140€.
Nie, nic nebolo treba, len si vezmi ockovaci preukaz. Syn ma 3 roky a nimenrixom ho zaockoval raz, bexsero treba 2 vakciny. Idem zaockovat aj 7m dceru a tam treba az 3x vakcinovat. Je to riadna palka, ked to spocitas, no aspon budem pokojne spavat. Kludne si tam zavolaj najprv, dr je mily, trosku svojsky a na moj vkus az prilis proocko, no je to velky odbornik a odpovie ti na vsetky otazky.
Ja som kupovala vo Viedni a cenu si už nepamätám
@danisebestova vdaka, super napisane.
@danisebestova Ak mate problem s mojim stanoviskom, tak som ho zmazala. Kazdy si moze svoje dieta zaockovat, ak chce. Mna dostupne materialy nepresvedcili o pomere cena/prinos, co sa tyka dlzky ochrany.
@neperliva Rozumiem a dakujem.
@senta_sofia Ako ste prisli na to, ze spominany lekar to nema nicim podlozene? Pokial mate zaujem, dam Vam na neho kontakt a vyziadajte si priamo od neho podklady a studie, ktore Vas zaujimaju. Nie je to moj znamy, je to lekar-infektolog. A dakujem, ale nechcem mu posuvat clanky. Mala som zaujem o konkretnu studiu z GB, o ktoru sa opierala neperliva a ktorej zaverom bolo to, ze ochrana vakcin Nimenrix a Bexsero je neucinna po 1 roku od vakcinacie.
@mija51 aj my teraz túto otázku riešime-ešte sa idem poradiť s našou pediatričkou.Ak budeme očkovať, tak vakcínu kúpim v HU v lekárni.